LED projektør 30W RGB med fjernbetjening

Aigostar Aigostar

12083-0

New product

LED projektør 30W RGB med fjernbetjening Udvid

30W RGB LED projektør.

Lys kulør: 16 forskellige farver.

Lys spredning: 110 grader.

IP 65 klassificeret.

Aluminiumskabinet.

Med fjernbetjening.

Spænding: 230v.

Læs mere..

DKK 158,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 1-2 dage


LED Projektør 30W RGB med Fjernbetjening

Forvandl dit udendørsområde med denne alsidige og effektive 30W LED projektør, der tilbyder en spektakulær lysoplevelse med et væld af farver. Denne projektør er designet til at tilfredsstille både æstetiske og praktiske behov, uanset om det er til festligheder eller almindelig hverdag.

Effektivitet og Pålidelighed

Med en effekt på 30W tilsluttes denne projektør nemt til en 230V forsyning, hvilket giver stabile og holdbare lysforhold. Dens høje spredningsevne på 110 grader sikrer en jævn og omfattende fordeling af lys over det ønskede område, hvilket er ideelt til både store og små arealer.

Styring og Fleksibilitet

Den medfølgende fjernbetjening giver dig fuld kontrol over projektøren, så du nemt kan skifte mellem forskellige farver og justere lysstyrken. Projektørens lys kan dæmpes, hvilket giver mulighed for at skabe den perfekte stemning til enhver anledning.

Robust Design til Udendørs Brug

Med en IP65-klassificering er denne LED projektør bygget til at modstå de udfordringer, som det danske vejr kan byde på. Den tåler både vandstænk og regn, hvilket gør den ideel til udendørsinstallationer, uanset om det er i haven, på balkonen eller ved indkørslen.

Dimensioner og Installation
  • Størrelse: 124 x 157 x 26,5 mm
  • Integreret lyskilde - ingen behov for ekstra pærer

Denne kompakte, men kraftfulde projektør integreres let i forskellige omgivelser og kræver minimal vedligeholdelse. Installationen er ukompliceret, og den diskrete størrelse gør den til en fleksibel løsning til ethvert udendørs lysdesign.

Konklusion

Med denne LED projektør 30W RGB kan du skabe et visuelt indbydende miljø, der engagerer og imponerer. Den kombinerer holdbarhed, effektivitet og æstetik, hvilket gør den til et uundværligt redskab i enhver moderne belysningsopsætning. Uanset om det er til fest, hverdag eller som en permanent installation, vil denne projektør opfylde dine behov for stilfuld og holdbar belysning.

Lyset
KulørRGB
DæmpbarJa - Læs mere om LED dæmpning her.
Spredning110 grader
Forventet levetid L8025.000 timer
Dimensioner
Højde157 mm.
Bredde124 mm.
Dybde26,5 mm.
Effekt & spænding
Forbrug30W
Spænding230V

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.