LED projektør 50W RGB med fjernbetjening

Aigostar Aigostar

12084-0

New product

LED projektør 50W RGB med fjernbetjening Udvid

50W RGB LED projektør.

Lyskulør: 16 forskellige farver.

Lysspredning: 110 grader.

IP65 stænktæt.

Aluminiumskabinet.

Med fjernbetjening.

Spænding: 230V.

Læs mere..

DKK 212,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 1-2 dage


Oplev alsidighed og farverig belysning med vores LED Projektør 50W RGB

Oplev en verden af lys med vores LED Projektør 50W RGB, der bringer både kraft og farve til enhver belysningsopgave. Denne projektør er designet med alsidighed og holdbarhed i tankerne, hvilket gør den ideel til både private og kommercielle anvendelser.

Ydelse og Effektivitet

Projektøren leverer en imponerende effekt på 50W, hvilket sikrer kraftfuld belysning, uanset hvor den anvendes. Den høje spredning på 110 grader sikrer, at lyset fordeles jævnt over et stort område, hvilket gør den perfekt til belysning af større udendørs arealer.

Fleksibel Betjening

Med den medfølgende fjernbetjening kan du let tilpasse lyset efter behov. Projektøren kan dæmpes, hvilket giver mulighed for at skabe den perfekte stemning, uanset anledning. Vælg mellem forskellige farver og lysintensiteter for at finde den helt rette belysning for dit rum eller udendørs område.

Robust og Velegnet til Udendørs Brug

Med en IP65-klassificering er denne projektør ideel til udendørs brug. Den kan modstå vandstænk og regn, så du kan roligt bruge den i din have eller på din terrasse, uanset vejret.

Nem Installation og Brug

  • Tilsluttes let til 230V forsyning.
  • Integreret lyskilde betyder, at du ikke behøver bekymre dig om at udskifte pærer.

Kompakt og Elegant Design

Med dimensioner på 173 x 210 x 26,5 mm er projektøren designet til at være kompakt, men stadig levere kraftfuld belysning. Det slanke design gør det nemt at installere og falder diskret ind i omgivelserne, mens dets robusthed garanterer langvarig holdbarhed.

Forvandl din belysningsoplevelse med vores LED Projektør 50W RGB. Ideel til alt fra fester til energibesparende udendørs belysning.

Lyset
KulørRGB
DæmpbarJa - Læs mere om LED dæmpning her.
Spredning110 grader
Forventet levetid L8025.000 timer
Dimensioner
Højde210 mm.
Bredde173 mm.
Dybde26,5 mm.
Effekt & spænding
Forbrug50W
Spænding230V

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.