LED projektør 100W RGB med fjernbetjening

Aigostar Aigostar

12085-0

New product

LED projektør 100W RGB med fjernbetjening Udvid

100W RGB LED projektør.

Lys kulør: 16 forskellige farver.

Lys spredning: 110 grader.

IP 65 klassificeret.

Aluminiumskabinet.

Med fjernbetjening.

Spænding: 230v.

Læs mere..

DKK 372,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 1-2 dage


Oplev den ultimative belysning med vores avancerede LED projektør, som giver dig mulighed for at skabe den perfekte atmosfære til enhver lejlighed. Uanset om det er til en festlig begivenhed, en hyggelig aften i haven eller som stilfuld belysning til en facadekonstruktion, har denne projektør, det du behøver.

Imponerende Ydeevne

Med en effekt på 100W sikrer denne LED projektør kraftig og klar belysning. Den er designet til at dække store områder effektivt, hvilket gør den ideel til både private og kommercielle anvendelser.

Anvendelse og Installation

Projektøren tilsluttes nemt til en 230V forsyning, hvilket sikrer en pålidelig strømforsyning. Dens alsidige design betyder, at den kan anvendes mange steder, fra indkørsler og haver til bygninger og offentlige steder.

Belysning med Høj Spredning

Den store spredning på 110 grader sikrer en jævn og bred fordeling af lys, hvilket minimerer skygger og sikrer, at hvert hjørne af det oplyste område bliver dækket med lys. Dette gør den perfekt til store områder, der kræver omfattende dækning.

Styr på Belysningen med Fjernbetjening

En stor fordel ved denne projektør er muligheden for at justere lysintensiteten og farverne via en praktisk fjernbetjening. Du kan let ændre atmosfæren og tilpasse belysningen til forskellige kontekster og stemninger. Derudover kan lyset dæmpes, så du nemt kan kontrollere lysstyrken.

Holdbar og Vejrbestandig

Med en IP65 klassifikation er denne projektør designet til at modstå de fleste vejrforhold. Den er beskyttet mod vandstænk og regn, hvilket gør den perfekt til udendørs brug. Lad ikke vejret forhindre dig i at oplyse dit udendørsområde med stil og effektivitet.

Kompakte Dimensioner for Nem Installation

Med dimensioner på 222 x 277 x 26,5 mm er projektøren kompakt, samtidig med at den leverer kraftig belysning. Dette gør den let at integrere i forskellige omgivelser uden at optage for meget plads.

  • Effekt: 100W
  • Spænding: 230V
  • Spredningsvinkel: 110 grader
  • Dæmpbar via fjernbetjening
  • IP65 - Tiltænkt udendørs brug
  • Kompakte dimensioner: 222 x 277 x 26,5 mm

Oplev kraften og fleksibiliteten med denne LED projektør, og bring dine udendørsområder til live med stilfuld, effektiv belysning.

Lyset
KulørRGB
DæmpbarJa - Læs mere om LED dæmpning her.
Spredning110 grader
Forventet levetid L8025.000 timer
Dimensioner
Højde277 mm.
Bredde222 mm.
Dybde26,5 mm.
Effekt & spænding
Forbrug100W
Spænding230V

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.