V-Tac 100W LED projektør
3i1 Arbejdslampe, udendørs

V-Tac V-Tac

New product

Tilbud V-Tac 100W LED projektør - 3i1 Arbejdslampe, udendørs v-tac Udvid

Oplev den ultimative belysningsløsning med V-Tac 100W LED projektør - din 3i1 arbejdslampe til alle udendørsprojekter.

  • 3 lyskulører i én lampe: Skift nemt mellem varm hvid (3000K), neutral hvid (4000K), og kold hvid (6500K) ved hjælp af en praktisk knap på projektøren.
  • Energieffektiv: Med en effekt på kun 100W, får du kraftig belysning uden at gå på kompromis med energiforbruget.
  • Robust og vejrbestandig: Designet til udendørs brug, projektøren er IP65-klassificeret og modstår både regn og støv.
  • Lang levetid: LED-teknologi sikrer en lang levetid, hvilket minimerer behovet for hyppige udskiftninger og vedligeholdelse.
  • Brugervenlig installation: Monteres nemt på vægge, stativer eller andre overflader, så du hurtigt kan komme i gang med dit projekt.
  • Fremragende lysdækning: Oplev kraftig og jævn belysning, som sikrer optimal synlighed, uanset hvor du arbejder.

Læs mere..

  • 3-i-1
  • Ikke dæmpbar
  • Grå

DKK 222,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Effektivt og alsidigt lys til udendørs brug

V-Tac 100W LED projektøren er en alsidig og kraftfuld arbejdslampe, der er velegnet til udendørs brug. Med en effekt på 100W og muligheden for tilslutning til en 230V strømforsyning, leverer denne projektør imponerende lysstyrke og spredning.

Den høje lysstyrke på 8150 lumens og en spredningsvinkel på 90 grader sikrer en jævn og bred fordeling af lyset, hvilket gør den ideel til belysning af større udendørs områder. Med en lyskvalitet i topklasse, målt ved en RA værdi på 80-85, garanteres en naturlig og ægte gengivelse af alle farver. Dette sikrer, at farver og detaljer vises præcist og livagtigt under projektørens lys.

Projektørens dimensioner på 262 x 274 x 26 mm gør den kompakt og let at installere, og dens IP65 klassificering betyder, at den kan tåle vandstænk og regn, hvilket gør den egnet til brug udendørs under forskellige vejrforhold. Med en integreret lyskilde er V-Tac LED projektøren nem at vedligeholde og sikrer langvarig og pålidelig belysning.

Uanset om du har brug for effektiv belysning til din have, indkørsel, eller byggepladsen, er V-Tac 100W LED projektøren den ideelle løsning. Med sin imponerende lysstyrke, fremragende lyskvalitet og holdbare design er denne projektør en pålidelig og effektiv løsning til udendørs belysning.

Lyset
Kulør3 i 1
DæmpbarNej
Lysstyrke8150 lumens
Spredning90 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8025.000 timer
Dimensioner
Højde274 mm.
Bredde262 mm.
Dybde26 mm.
MaterialeAluminium
Effekt & spænding
Forbrug100W
Spænding230V
SpændingsintervalAC:220-240V, 50/60Hz
EnergimærkeF (A-G)


V-Tac - garant for kvalitet

V-Тac stræber efter at være blandt de førende inden for udvikling og udbredelse af energivenlige produkter. Inden for LED er V-Tac den 3 største LED producent i Europa.

V-Tac har ry for at være et af de mest pålidelige mærker på markedet. De tilbyder LED-produkter af fremragende kvalitet. Udover LED produktet dækker deres sortiment af energibesparende produkter og Solceller og varmepumper.
V-Tac er en europæisk virksomhed med hovedsæde i London.

Officiel distributør
Vi er den officielle distributør i Norden. Derfor køber du direkte fra "kilden" når du køber et V-tac produkt hos os - det sikrer dig hurtig og god service i alle henseender. 

Europas 3 største LED producent
Udover at være udbredt i Skandinavien har V-Tac vundet stort indpas i Syd Europa. Bl.a lande som Italien, Frankrig og Spanien har taget V-tag til sig. V-Tac er tilstede i over 70 lande, hvilket sikrer dem en position som Europas 3 største LED producent.

Samsung partner

V-Tac indgik i starten af 2018 et samarbejde/partnerskab med Samsung. Aftalen sikrer at V-Tac er blandt de bedste når det gælder sikkerhed, kvalitet og pålidelighed på LED produkter der sælges direkte til forbrugerne.
Samsung leverer LED-chips og komponenter til V-Tac Pro-serien.

5 års producent garanti
Serien af V-Tac produkter med Samsung LED chip har en ekstra høj energieffektivitet - V-Tac har stor tiltro til denne serie. Som et bevis på deres tillid til produktserien, tilbyder de op til 5 års producentgaranti på deres produkter med Samsung LED-chips.