V-Tac 100W LED projektør, CCT
3 lyskulører, Arbejdslampe, udendørs

V-Tac V-Tac

New product

Tilbud V-Tac 100W LED projektør, CCT - 3 lyskulører, Arbejdslampe, udendørs v-tac Udvid

Oplev den ultimative belysningsløsning med V-Tac 100W LED projektør - din 3i1 arbejdslampe til alle udendørsprojekter.

  • 3 lyskulører i én lampe: Skift nemt mellem varm hvid (3000K), neutral hvid (4000K), og kold hvid (6500K) ved hjælp af en praktisk knap på projektøren.
  • Energieffektiv: Med en effekt på kun 100W, får du kraftig belysning uden at gå på kompromis med energiforbruget.
  • Robust og vejrbestandig: Designet til udendørs brug, projektøren er IP65-klassificeret og modstår både regn og støv.
  • Lang levetid: LED-teknologi sikrer en lang levetid, hvilket minimerer behovet for hyppige udskiftninger og vedligeholdelse.
  • Brugervenlig installation: Monteres nemt på vægge, stativer eller andre overflader, så du hurtigt kan komme i gang med dit projekt.
  • Fremragende lysdækning: Oplev kraftig og jævn belysning, som sikrer optimal synlighed, uanset hvor du arbejder.

Læs mere..

  • 3-i-1
  • Ikke dæmpbar
  • Grå

DKK 222,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Alsidig og Kraftfuld LED Projektør til Udendørs Brug

Den V-Tac 100W LED projektør er en arbejdslampe i topklasse, der kombinerer effekt og funktionalitet for at opfylde dine behov for ekstern belysning. Med en effekt på 100W er denne projektør designet til at blive tilsluttet en 230V forsyning, hvilket gør den ideel til både private og professionelle anvendelser.

Forbedret Lysstyrke og Kvalitet

Med en imponerende lysstrøm på 8150 lumens og en spredningsvinkel på 90 grader sikrer denne projektør en jævn fordeling af lyset over et stort område. Den har også en høj lyskvalitet med en RA-værdi på 80-85, hvilket betyder, at lyset er naturligt og viser farver præcist og klart.

Designet til Udendørs Betingelser

V-Tac LED projektøren er konstrueret til at modstå udendørs miljøer, hvilket fremgår af dens IP65 klassificering. Det betyder, at den uden problemer kan håndtere vandstænk og regn, hvilket gør den perfekt til anvendelse i haver, parkeringspladser, byggepladser og andre udendørs områder.

Funktionelt Design og Nem Installation

Med et kompakt design, der måler 262 x 274 x 26 mm, kan denne projektør nemt monteres og integreres i forskellige indstillinger. Den kommer med en integreret lyskilde, hvilket eliminerer behovet for hyppig vedligeholdelse og pæreudskiftning.

Fleksibilitet med CCT Teknologi

En af de store fordele ved denne LED projektør er dens CCT teknologi, som giver mulighed for tre forskellige lyskulører. Dette gør det let at justere lysets farvetemperatur til at matche de specifikke krav i forskellige situationer, fra arbejdslys til afslappet aftenbelysning.

  • Effekt: 100W
  • Lysstrøm: 8150 lumens
  • Spredningsvinkel: 90 grader
  • RA Værdi: 80-85
  • Dimensioner: 262 x 274 x 26 mm
  • IP Klassificering: IP65
  • Integreret lyskilde

Investeringen i en V-Tac 100W LED projektør er en investering i kvalitet, holdbarhed og fleksibilitet. Uanset om du har behov for kraftig belysning til arbejdspladsen eller vil sikre god belysning omkring din ejendom, vil denne arbejdslampe opfylde dine forventninger og krav.

Lyset
Kulør3 i 1
DæmpbarNej
Lysstyrke8150 lumens
Spredning90 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8025.000 timer
Dimensioner
Højde274 mm.
Bredde262 mm.
Dybde26 mm.
MaterialeAluminium
Effekt & spænding
Forbrug100W
Spænding230V
SpændingsintervalAC:220-240V, 50/60Hz
EnergimærkeF (A-G)


V-Tac - garant for kvalitet

V-Тac stræber efter at være blandt de førende inden for udvikling og udbredelse af energivenlige produkter. Inden for LED er V-Tac den 3 største LED producent i Europa.

V-Tac har ry for at være et af de mest pålidelige mærker på markedet. De tilbyder LED-produkter af fremragende kvalitet. Udover LED produktet dækker deres sortiment af energibesparende produkter og Solceller og varmepumper.
V-Tac er en europæisk virksomhed med hovedsæde i London.

Officiel distributør
Vi er den officielle distributør i Norden. Derfor køber du direkte fra "kilden" når du køber et V-tac produkt hos os - det sikrer dig hurtig og god service i alle henseender. 

Europas 3 største LED producent
Udover at være udbredt i Skandinavien har V-Tac vundet stort indpas i Syd Europa. Bl.a lande som Italien, Frankrig og Spanien har taget V-tag til sig. V-Tac er tilstede i over 70 lande, hvilket sikrer dem en position som Europas 3 største LED producent.

Samsung partner

V-Tac indgik i starten af 2018 et samarbejde/partnerskab med Samsung. Aftalen sikrer at V-Tac er blandt de bedste når det gælder sikkerhed, kvalitet og pålidelighed på LED produkter der sælges direkte til forbrugerne.
Samsung leverer LED-chips og komponenter til V-Tac Pro-serien.

5 års producent garanti
Serien af V-Tac produkter med Samsung LED chip har en ekstra høj energieffektivitet - V-Tac har stor tiltro til denne serie. Som et bevis på deres tillid til produktserien, tilbyder de op til 5 års producentgaranti på deres produkter med Samsung LED-chips.