V-Tac 300W LED projektør
Samsung LED chip, arbejdslampe, udendørs

V-Tac V-Tac

New product

Ny V-Tac 300W LED projektør - Samsung LED chip, arbejdslampe, udendørs samsung Udvid

Denne V-Tac 300W LED projektør er en meget effektiv produktløsning, der kan erstatte en almindelig 1500W projektør.

Den leveres med en spænding på 230V og har en lysstyrke på 26390 lumens, der sikrer en jævn fordeling af lyset med en spredning på 115 grader.

Den er udstyret med en Samsung LED chip, der sikrer lang og sikker drift op til 25.000 timer, samt en professionel og driftssikker driver og god køling, som sikrer lang levetid for produktet.

Den findes i en neutral hvid 4000K farve, uden blå eller gule toner, så belyste emner fremstår helt naturlige.

Desuden er den IP65, hvilket betyder, at den kan bruges udendørs og tåler vandstænk og regn.

Dimensionerne er 496 x 445 x 49 mm og produktet har en 5 års producentgaranti.

Læs mere..

  • Neutral
  • Kold
  • Ikke dæmpbar

DKK 1.039,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 2-4 dage


Effektiv belysning med V-Tac 300W LED projektør

Denne kraftfulde V-Tac 300W LED projektør er den ideelle løsning til dig, der ønsker effektiv og energibesparende belysning. Med evnen til at erstatte en konventionel 1500W projektor, kan du opnå betydelige besparelser på strømregningen samtidig med at du opretholder en imponerende lysstyrke på hele 26390 lumens.

Tilslutning og brugervenlighed

Projektøren tilsluttes nemt til en 230V forsyning og er klar til brug. Den høje spredning på 115 grader sikrer en jævn fordeling af lyset, hvilket gør den velegnet til udendørs brug såvel som indendørs.

Lang levetid og pålidelig ydeevne

Med en Samsung LED chip garanteres du en lang levetid og høj ydeevne. Producenten tilbyder desuden en imponerende 5 års garanti, hvilket giver dig ekstra tryghed i dit køb.

Farvevalg

Du kan vælge mellem to forskellige farvetemperaturer: Neutral hvid (4000K) eller Kold hvid (6500K). Neutral hvid skaber det perfekte og behagelige arbejdsmiljø uden forstyrrende blå eller gule toner, mens kold hvid giver et skarpere lys med et blåligt skær, velegnet til specielle formål som malerkabiner og akvarier.

Holdbar og vejrbestandig

Med dimensionerne 496 x 445 x 49 mm og IP65 klassificering kan denne projektør bruges udendørs og tåler vandstænk samt regn. Den integrerede lyskilde sikrer nem og bekvem installation.

Med V-Tac 300W LED projektøren får du en pålidelig og effektiv belysningsløsning, der lever op til høje krav og forventninger. Uanset om du har brug for kraftfuld belysning til udendørs områder eller specielle formål, vil denne projektør med sin høje kvalitet og ydeevne være et sikkert valg.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.
Lyset
Neutral hvid kulør4000K
Kold hvid kulør6500K
DæmpbarNej
Lysstyrke26390 lumens
Spredning115 grader
RA>= 70
Forventet levetid L8025.000 timer
Dimensioner
Højde445 mm.
Bredde496 mm.
Dybde49 mm.
MaterialeAluminium,Hærdet Glas
Effekt & spænding
Forbrug300W
Erstat1500W
Spænding230V
SpændingsintervalAC:220-240V, 50Hz
EnergimærkeF (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.


V-Tac - garant for kvalitet

V-Тac stræber efter at være blandt de førende inden for udvikling og udbredelse af energivenlige produkter. Inden for LED er V-Tac den 3 største LED producent i Europa.

V-Tac har ry for at være et af de mest pålidelige mærker på markedet. De tilbyder LED-produkter af fremragende kvalitet. Udover LED produktet dækker deres sortiment af energibesparende produkter og Solceller og varmepumper.
V-Tac er en europæisk virksomhed med hovedsæde i London.

Officiel distributør
Vi er den officielle distributør i Norden. Derfor køber du direkte fra "kilden" når du køber et V-tac produkt hos os - det sikrer dig hurtig og god service i alle henseender. 

Europas 3 største LED producent
Udover at være udbredt i Skandinavien har V-Tac vundet stort indpas i Syd Europa. Bl.a lande som Italien, Frankrig og Spanien har taget V-tag til sig. V-Tac er tilstede i over 70 lande, hvilket sikrer dem en position som Europas 3 største LED producent.

Samsung partner

V-Tac indgik i starten af 2018 et samarbejde/partnerskab med Samsung. Aftalen sikrer at V-Tac er blandt de bedste når det gælder sikkerhed, kvalitet og pålidelighed på LED produkter der sælges direkte til forbrugerne.
Samsung leverer LED-chips og komponenter til V-Tac Pro-serien.

5 års producent garanti
Serien af V-Tac produkter med Samsung LED chip har en ekstra høj energieffektivitet - V-Tac har stor tiltro til denne serie. Som et bevis på deres tillid til produktserien, tilbyder de op til 5 års producentgaranti på deres produkter med Samsung LED-chips.