V-Tac 300W LED projektør, 135lm/W
Samsung LED chip, arbejdslampe, 1m ledning, udendørs

V-Tac V-Tac

New product

Ny V-Tac 300W LED projektør, 135lm/W - Samsung LED chip, arbejdslampe, 1m ledning, udendørs samsung Udvid

300W LED projektør.

Flot design og lavet i aluminium, hvilket gør projektøren robust.

Læs mere..

  • Kold
  • Ikke dæmpbar
  • Sort

DKK 1.076,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Effektiv og Robust LED Projektør til Udendørsbrug

Oplev kraften og effektiviteten af vores 300W LED projektør, der er designet til at opfylde dine belysningsbehov med enestående præcision. Denne projektør er ideel til udendørs brug, takket være dens robuste konstruktion og IP65-klassificering, der sikrer beskyttelse mod vandstænk og regn.

Energieffektivitet og Lysstyrke

Med en lysstrøm på 34,440 lumens og en høj lysspredning på 115 grader, garanterer denne projektør en jævn fordeling af lyset over et stort område. Det sikrer, at du får det mest effektive lysforhold, hvilket er ideelt til arbejdsområder og store udendørsarealer.

Avanceret Teknologi og Kvalitetskomponenter

Udstyret med Samsung LED chips, kan du forvente en LED projektør med lang levetid og pålidelig ydeevne. Denne model leveres også med en 5 års producentgaranti, hvilket giver ekstra tryghed for investeringen.

Fleksibel og Nemt At Installere

Projektøren er udstyret med en 1 meter lang ledning til enkel installation og kan tilsluttes direkte til en 230V forsyning. Dens lette og kompakte design med dimensioner på 445 x 496 x 49 mm gør den nem at håndtere og montere.

Specifik Belysning for Særlige Anvendelser

Vælg mellem det kølige hvide lys på 6500K, som giver et tydeligt blåligt skær. Selvom dette sjældent anvendes i Skandinavien til generel belysning, er det populært til specifikke anvendelser såsom malerkabiner, akvarier eller specielle dekorationer.

  • Effekt: 300W
  • Lysstyrke: 34,440 lumens
  • Lysfarve: Kold hvid (6500K)
  • Dimensioner: 445 x 496 x 49 mm
  • IP65 beskyttelse: Ideel til udendørs brug
  • Garanti: 5 år

Samlet set er denne LED projektør en fremragende løsning til dem, der søger effektiv og holdbar belysning til udendørsomgivelser. Med sine pålidelige tekniske specifikationer og installation med minimal besvær, er den et godt valg til både private og kommercielle belysningsprojekter.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.
Lyset
Kold hvid kulør6500K
DæmpbarNej
Lysstyrke34440 lumens
Spredning115 grader
RA>= 70
Forventet levetid L8025.000 timer
Dimensioner
Højde496 mm.
Bredde445 mm.
Dybde49 mm.
MaterialeAluminium
Effekt & spænding
Forbrug300W
Spænding230V
SpændingsintervalAC:220-240V, 50Hz
EnergimærkeD (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.


V-Tac - garant for kvalitet

V-Тac stræber efter at være blandt de førende inden for udvikling og udbredelse af energivenlige produkter. Inden for LED er V-Tac den 3 største LED producent i Europa.

V-Tac har ry for at være et af de mest pålidelige mærker på markedet. De tilbyder LED-produkter af fremragende kvalitet. Udover LED produktet dækker deres sortiment af energibesparende produkter og Solceller og varmepumper.
V-Tac er en europæisk virksomhed med hovedsæde i London.

Officiel distributør
Vi er den officielle distributør i Norden. Derfor køber du direkte fra "kilden" når du køber et V-tac produkt hos os - det sikrer dig hurtig og god service i alle henseender. 

Europas 3 største LED producent
Udover at være udbredt i Skandinavien har V-Tac vundet stort indpas i Syd Europa. Bl.a lande som Italien, Frankrig og Spanien har taget V-tag til sig. V-Tac er tilstede i over 70 lande, hvilket sikrer dem en position som Europas 3 største LED producent.

Samsung partner

V-Tac indgik i starten af 2018 et samarbejde/partnerskab med Samsung. Aftalen sikrer at V-Tac er blandt de bedste når det gælder sikkerhed, kvalitet og pålidelighed på LED produkter der sælges direkte til forbrugerne.
Samsung leverer LED-chips og komponenter til V-Tac Pro-serien.

5 års producent garanti
Serien af V-Tac produkter med Samsung LED chip har en ekstra høj energieffektivitet - V-Tac har stor tiltro til denne serie. Som et bevis på deres tillid til produktserien, tilbyder de op til 5 års producentgaranti på deres produkter med Samsung LED-chips.