Ledningsafbryder
kvadratisk, 4A, sort

Aigostar Aigostar

23902-0

New product

Ny Ledningsafbryder - kvadratisk, 4A, sort Udvid

Oplev den perfekte kombination af funktionalitet og stil med vores kvadratiske ledningsafbryder, designet til dem, der kræver både pålidelighed og æstetik i deres elektriske installationer.

  • Elegant design: Den kvadratiske form og sorte finish komplementerer ethvert moderne interiør, tilføjer et sofistikeret touch til dit rum.
  • Effektiv ydeevne: Med en kapacitet på 4A sikrer denne ledningsafbryder stabil og sikker strømstyring til dine elektriske enheder.
  • Nem installation: Denne brugervenlige afbryder er designet til hurtig og problemfri montering, hvilket sparer dig tid og kræfter.
  • Holdbar konstruktion: Fremstillet af kvalitetsmaterialer for at sikre langvarig ydelse og modstandskraft mod slid.
  • Sikkerhed i højsædet: Bygget til at overholde de nyeste sikkerhedsstandarder, hvilket giver dig ro i sindet ved hver brug.

Læs mere..

DKK 16,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Med 3 års producentgaranti.
Dimensioner: 26 x 19 x 61 mm.

Dokumenter og certificater:
- Datasheet

Dimensioner
Højde19 mm.
Bredde26 mm.
Dybde61 mm.
Dokumentation
DatasheetSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.