Shelly DIN-skinne adapter
Gen1 enheder (Shelly RGBW 2 og Shelly Dimmer 2)

Light Solutions

21893-0

New product

Shelly DIN-skinne adapter - Gen1 enheder (Shelly RGBW 2 og Shelly Dimmer 2) Udvid

Introducer din intelligente belysning til en ny verden af muligheder med vores DIN-skinne adapter til Gen 1 enheder, såsom Shelly RGBW 2 og Shelly Dimmer 2. Denne specialdesignede adapter, nøje fremstillet gennem 3D-printning, giver en praktisk løsning for at integrere dine smarte enheder i dine elinstallationer på en organiseret og tilgængelig måde.

Det er vigtigt at bemærke, at brugen af denne adapter sker på eget ansvar, da produktet ikke er officielt godkendt som installationsmateriel. Dette skal overvejes nøje, især i forbindelse med elinstallationer, hvor sikkerheden altid skal være i højsædet.

Vores DIN-skinne adapter er designet med henblik på at forenkle installationen og organiseringen af dine Shelly enheder. Den giver dig mulighed for nemt at montere og demontere enhederne fra DIN-skinnen, hvilket er ideelt for DIY-entusiaster og professionelle installatører, der ønsker en fleksibel og tilpasselig opsætning.

Selvom produktet er fremstillet med stor omhu og præcision, er det vigtigt at huske på, at brugen af 3D-printede dele i elinstallationer kræver en forståelse for de potentielle risici. Vi anbefaler, at du konsulterer med en kvalificeret elektriker, før du integrerer denne adapter i dit system, for at sikre, at alt forbliver sikkert og op til standard.

Gør dit smarte hjem endnu smartere og mere organiseret med vores DIN-skinne adapter til Gen 1 enheder, og tag kontrol over din belysning med stil og effektivitet.

Læs mere..

DKK 59,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Dimensioner
MaterialePLA