Shelly DIN-skinne adapter
Gen2 enheder (Shelly Plus I4, I4 DC, Plus 1, Plus 1PM, Plus 2PM, 0-10V Dimmer)

Light Solutions

21894-0

New product

Shelly DIN-skinne adapter - Gen2 enheder (Shelly Plus I4, I4 DC, Plus 1, Plus 1PM, Plus 2PM, 0-10V Dimmer) Udvid

Optimer din elinstallation med vores DIN-skinne adapter til Gen 2 enheder, som er designet til at passe perfekt til en række Shelly-enheder, herunder Shelly Plus I4, I4 DC, Plus 1, Plus 1PM, Plus 2PM og 0-10V Dimmer. Denne adapter er fremstillet med avanceret 3D-printningsteknologi og tilbyder en skræddersyet løsning for at integrere dine smarte enheder mere effektivt og organiseret inden for dine elinstallationer.

Vær opmærksom på, at anvendelsen af denne adapter er helt på eget ansvar, idet produktet ikke har officiel godkendelse som installationsmateriale. Dette er en vigtig overvejelse i forbindelse med elinstallationer, hvor sikkerheden altid skal prioriteres højest.

Adapteren er intuitivt designet for at lette monteringen af dine Shelly Gen 2 enheder på en DIN-skinne, hvilket gør det nemt for både hobbyentusiaster og professionelle at opnå en ren og tilpasset installation. Den indbyggede klik-mekanisme sikrer en hurtig og sikker fastgørelse af enhederne, hvilket understøtter en stabil og varig installation.

Selvom dette 3D-printede produkt er fremstillet med præcision og omhu, er det vigtigt at anerkende de potentielle risici, der kan være forbundet med at anvende 3D-printede dele i elinstallationer. Det anbefales kraftigt at konsultere en kvalificeret elektriker for at sikre, at din installation forbliver sikker og i overensstemmelse med gældende standarder.

Gør dit smarte hjem endnu mere funktionelt og stilfuldt med vores DIN-skinne adapter til Gen 2 enheder. Denne løsning giver dig mulighed for at udnytte det fulde potentiale af dine Shelly-enheder, samtidig med at du opretholder en høj standard for sikkerhed og æstetik i din elinstallation.

Læs mere..

DKK 59,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 13-15 dage


Dimensioner
MaterialePLA