Shelly Wall Display Bordstander
35 grader - Sort

Light Solutions

21902-0

New product

Shelly Wall Display Bordstander - 35 grader - Sort Udvid

Opgrader din Shelly Wall Display med vores specialdesignede bordstander, der giver dig friheden til at placere dit display på en hvilken som helst overflade uden behov for indbygning i væggen. Dette unikke tilbehør, fremstillet gennem præcis 3D-printningsteknologi, er skabt til at imødekomme dine behov for fleksibilitet og stilfuld præsentation.

Vigtigt: Vær opmærksom på, at produktet ikke er godkendt til installationsbrug, da det ikke er en del af den officielle monteringsløsning.

Med vores Shelly Wall Display bordstander kan du nemt give dit display en vinkel på 35 grader, der er ideel til at optimere synligheden og læsbarheden. Dette gør det til en praktisk løsning, uanset om det placeres på et bord, en hylde eller en anden flad overflade.

Installationen er enkel og kræver ikke komplekst værktøj eller besværlige processer. Du kan nemt placere dit Shelly Wall Display i standeren, og det vil stå stabilt og sikkert, klar til at vise dine oplysninger på en elegant måde.

Skab en dynamisk præsentation med vores bordstander, der åbner op for utallige kreative anvendelsesmuligheder. Uanset om det er i hjemmet, på kontoret eller i detailmiljøet, hjælper denne stander dig med at tilføre stil og funktionalitet til dit Shelly Wall Display.

Bemærk, at dette produkt er designet til at forbedre brugeroplevelsen, men det bør ikke anvendes til installationsformål. Sikr dig altid, at dit Shelly Wall Display er korrekt installeret i henhold til gældende sikkerhedsstandarder, hvis det bruges som en del af en elektrisk installation.

Læs mere..

DKK 249,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 13-15 dage


Dimensioner
MaterialePLA