System Shift Smart-Line Skinne 22W Sort

Spectrum Spectrum

New product

System Shift Smart-Line Skinne 22W Sort Spectrum Udvid
  • CCT (Varm til Kold Hvid)
  • Via Smart Home

DKK 701,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 6-8 dage


Stilfuld og Effektiv Belysning

Opnå en elegant og effektiv belysning i dit hjem eller kontor med den smarte og strømlinede skinnelampe. Denne enhed, der kører på 22W, er designet til at tilsluttes en 48V forsyning, hvilket sikrer energieffektivitet og brugervenlighed.

Fremragende Lysfordeling

Med en lysstyrke på 1200 lumens og en spredning på 100 grader, leverer skinnelampen en jævn og bred fordeling af lys, som fylder rummet smukt ud. Dette gør den ideel til både arbejdsområder og opholdsrum, hvor belysningen skal være konsekvent og behagelig.

Høj Kvalitet Lyskvalitet

En RA værdi på 90-95 sørger for, at lyset er af ekstra høj kvalitet, hvilket fremhæver farver levende og naturligt. Med denne kvalitet kan produktet bruges i krævende belysningssituationer, såsom i gallerier eller steder, hvor farvegengivelse er essentiel.

Smart Dæmpning

Systemet er dæmpbart via Smart Home teknologier, hvilket betyder, at du nemt kan tilpasse lysets intensitet efter behov. Bemærk, at dette kun kan gøres med kompatible smart home enheder og ikke via traditionelle vægdæmpere.

Lang Levetid og Garanti

Med en forventet driftstid på op til 50.000 timer, takket være den høje kvalitet af LED-diodes, kan du forvente en langsigtet belysningsløsning. Dette understøttes yderligere af en 5 års producentgaranti, som sikrer, at din investering er godt beskyttet.

Robust Design

Ved dimensioner på 902 x 23 x 42 mm, præsenterer denne skinnelampe et slankt og moderne design. Selvom den har en IP20-klassifikation, hvilket betyder, at den ikke er modstandsdygtig over for vand, er den perfekt til brug i indendørs miljøer.

Integreret og Driftsikker

Den leveres med en integreret lyskilde, hvilket betyder, at installationen er enkel og vedligeholdelse minimal. Med sin robuste driver og gode køling er den designet til pålidelig drift over hele sin levetid.

  • Effekt: 22W
  • Forsyning: 48V
  • Lysstyrke: 1200 lumens
  • Spredning: 100 grader
  • RA Værdi: 90-95
  • Dæmpbar Smart Home: Ja
  • Garanti: 5 år
  • Levetid: Op til 50.000 timer
  • IP Klasse: IP20
  • Dimensioner: 902 x 23 x 42 mm

Skab det perfekte lysmiljø med denne alsidige og moderne lampe, der er skabt til at opfylde dine behov for både stil og ydeevne.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- Datasheet

Lyset
Lysstyrke1200 lumens
Spredning100 grader
RA>= 90
Forventet levetid L8050.000 timer
Dimensioner
Højde23 mm.
Bredde902 mm.
Dybde42 mm.
Effekt & spænding
Forbrug22W
Spænding48V
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dokumentation
DatasheetSe dokumentet


Spectrum - innovativ producent

Spectrum har en kæmpe viden og "know how" omkring produktion og udvikling af kvalitets belysning. Med over 30års erfaring er de garant for at leverer pålidlige LED produkter som hele tiden følger den teknologiske udvikling. 

Spectrum udvikler konstant sine produktserier, og er en af de førende virksomheder inden for belysningsbranchen. Inden for LED lyskilder og LED-armaturer er de førende i Polen, og Spectrum mærket velkendt og anerkendt på markedet. De har eget laboratorium, hvor de udfører forskning, tester og leverer de højeste tekniske parametre for produkterne.

Dette kan lade sig gøre fordi at Spectrum:

- Har eget laboratorium.
- Har egen designafdeling.

Spectrum Smart 
Spectrum fokus er altid på de nyeste teknologier. Spectrum Smart er deres bud på en Smart-Home løsning. Spectrum Smart-applikationen giver dig mulighed for at styre belysningen, fra hvor som helst. Deres Smart Home produkter fås i alt fra loftslamper, store LED paneler, indbygningspaneler og pærer.