SHIFT Smart-Line skinne lys 602mm 17W 100° hvid CCT/dæmp

Spectrum Spectrum

New product

SHIFT Smart-Line skinne lys 602mm 17W 100° hvid CCT/dæmp Spectrum Udvid
  • CCT (Varm til Kold Hvid)
  • Via Smart Home

DKK 491,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 15-17 dage


Effektivt og alsidigt lys med SHIFT Smart-Line skinne lys

SHIFT Smart-Line skinne lys er en fantastisk belysningsløsning, der kombinerer effektivitet, høj kvalitet og smarte funktioner. Med en effekt på 15W og tilslutning til 48V forsyning, leverer dette lys en imponerende lysstyrke på 750 lumens med en spredning på hele 100 grader, der sikrer en jævn og behagelig belysning i rummet.

Det, der virkelig skiller SHIFT Smart-Line skinne lys ud, er den ekstraordinære lyskvalitet med en RA værdi på 90-95. Denne høje værdi sikrer, at lyset er levende og naturligt, hvilket fremhæver alle farver på en smuk og levende måde. Uanset om det bruges til hjemmet, kontoret eller andre krævende situationer, leverer dette lys en lyskvalitet, der imødekommer alle behov.

For at gøre det endnu mere smart kan SHIFT Smart-Line skinne lys dæmpes via Smart Home. Dette betyder, at det kan integreres i dit smarte hjemmesystem og styres nemt og bekvemt. Bemærk dog, at det ikke er muligt at dæmpe lyset via en vægdæmper.

Med en 5 års producentgaranti kan du være sikker på, at dette produkt er af høj kvalitet og vil give dig pålidelig belysning i lang tid. Ved at bruge LED af den højeste kvalitet sikres en lang levetid på op til 50.000 timer, med minimalt fald i lysstyrke over tid. Med en professionel og driftssikker driver samt god køling kan du forvente en lang og problemfri levetid for hele produktet.

Denne SHIFT Smart-Line skinne lys har dimensioner på 602 x 23 x 42 mm og har en vurdering på IP20, hvilket betyder, at den ikke er modstandsdygtig over for vand og kun er beregnet til indendørs brug. Det har desuden en integreret lyskilde, hvilket gør det nemt at installere og bruge.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- Datasheet

Lyset
Lysstyrke750 lumens
Spredning100 grader
RA>= 90
Forventet levetid L8050.000 timer
Dimensioner
Højde23 mm.
Bredde602 mm.
Dybde42 mm.
Effekt & spænding
Forbrug15W
Spænding48V
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dokumentation
DatasheetSe dokumentet


Spectrum - innovativ producent

Spectrum har en kæmpe viden og "know how" omkring produktion og udvikling af kvalitets belysning. Med over 30års erfaring er de garant for at leverer pålidlige LED produkter som hele tiden følger den teknologiske udvikling. 

Spectrum udvikler konstant sine produktserier, og er en af de førende virksomheder inden for belysningsbranchen. Inden for LED lyskilder og LED-armaturer er de førende i Polen, og Spectrum mærket velkendt og anerkendt på markedet. De har eget laboratorium, hvor de udfører forskning, tester og leverer de højeste tekniske parametre for produkterne.

Dette kan lade sig gøre fordi at Spectrum:

- Har eget laboratorium.
- Har egen designafdeling.

Spectrum Smart 
Spectrum fokus er altid på de nyeste teknologier. Spectrum Smart er deres bud på en Smart-Home løsning. Spectrum Smart-applikationen giver dig mulighed for at styre belysningen, fra hvor som helst. Deres Smart Home produkter fås i alt fra loftslamper, store LED paneler, indbygningspaneler og pærer.