System Shift Spot M
44x157x178mm, 10W, 24°, Sort, 2 kredsløb

Spectrum Spectrum

New product

System Shift Spot M - 44x157x178mm, 10W, 24°, Sort, 2 kredsløb Spectrum Udvid

Oplev den perfekte belysningsløsning med System Shift Spot M - et elegant og kraftfuldt spotlys, der kombinerer moderne design med avanceret funktionalitet.

  • Effektiv belysning: Med en effekt på 10W og en lysvinkel på 24° får du præcis og fokuseret belysning, ideel til både bolig- og erhvervsbrug.
  • Elegant finish: Den sorte farve giver et sofistikeret og moderne udtryk, der komplementerer enhver indretning.

Læs mere..

  • Varm
  • Ikke dæmpbar

DKK 646,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 6-8 dage


Effektiv belysning med System Shift Spot M

Effekt: 10W
Tilslutning: Kan tilsluttes til en 48V forsyning
Lysstyrke: System Shift Spot M giver en imponerende lysstyrke på 700 lumens, hvilket sikrer et klart og skarpt lys. Lampen har en fokuseret lysstråle på 24 grader, som giver et kontrolleret lys, perfekt til at belyse specifikke områder.

Lyskvalitet og farvegengivelse

System Shift Spot M sikrer en ekstra høj lyskvalitet med en RA værdi på 90-95, hvilket betyder, at lyset viser alle farver levende og naturligt. Denne lyskvalitet er velegnet til selv de mest krævende situationer. Lampen leveres med en varm hvid kulør, som skaber en behagelig og afslappende atmosfære.

Driftssikkerhed og levetid

System Shift Spot M er en pålidelig belysningsløsning med en producentgaranti på 5 år. Lampen er udstyret med LED af højeste kvalitet, hvilket sikrer en lang og sikker drift op til 50.000 timer med minimalt fald i lysstyrken. Den professionelle driver og god køling i lampen bidrager til en lang levetid for produktet.

Dimensioner og beskyttelse

System Shift Spot M har dimensioner på 178 x 44 x 157 mm og har en IP20 klassifikation, hvilket betyder at lampen ikke er modstandsdygtig over for vand. Lampen kommer med en integreret lyskilde, hvilket gør den let at installere.

Med System Shift Spot M får du ikke kun en effektiv belysningsløsning, men også en belysning, der skaber en behagelig atmosfære og leverer en fantastisk farvegengivelse. Denne lampe er ideel til både private hjem, kontorer og andre steder, hvor god belysning er vigtig.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- Datasheet

Lyset
Lysstyrke700 lumens
Spredning24 grader
RA>= 90
Forventet levetid L8050.000 timer
Dimensioner
Højde44 mm.
Bredde178 mm.
Dybde157 mm.
Effekt & spænding
Forbrug10W
Spænding48V
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dokumentation
DatasheetSe dokumentet


Spectrum - innovativ producent

Spectrum har en kæmpe viden og "know how" omkring produktion og udvikling af kvalitets belysning. Med over 30års erfaring er de garant for at leverer pålidlige LED produkter som hele tiden følger den teknologiske udvikling. 

Spectrum udvikler konstant sine produktserier, og er en af de førende virksomheder inden for belysningsbranchen. Inden for LED lyskilder og LED-armaturer er de førende i Polen, og Spectrum mærket velkendt og anerkendt på markedet. De har eget laboratorium, hvor de udfører forskning, tester og leverer de højeste tekniske parametre for produkterne.

Dette kan lade sig gøre fordi at Spectrum:

- Har eget laboratorium.
- Har egen designafdeling.

Spectrum Smart 
Spectrum fokus er altid på de nyeste teknologier. Spectrum Smart er deres bud på en Smart-Home løsning. Spectrum Smart-applikationen giver dig mulighed for at styre belysningen, fra hvor som helst. Deres Smart Home produkter fås i alt fra loftslamper, store LED paneler, indbygningspaneler og pærer.