Fiale Aureola 12,5W A
3 trin, Varm hvid, Runde, Hvid

Spectrum Spectrum

New product

Fiale Aureola 12,5W A - 3 trin, Varm hvid, Runde, Hvid Spectrum Udvid
  • Varm
  • Ikke dæmpbar

DKK 124,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 6-8 dage


Oplev Belysningens Kunst med Fiale Aureola

Førstegangsintroduktionen af denne fantastiske lyskilde er et skridt ind i en verden af effektivitet og æstetik. Med Fiale Aureola får du ikke blot en simpel lyskilde, men en oplevelse af naturligt lys, som er skræddersyet til at forbedre enhver indretning.

Energieffektivitet møder lysstyrke. Med en effekt på bare 12,5W sikrer denne enhed en strålende ydeevne uden at belaste dine energiressourcer. Tilslut den nemt til en 230V forsyning, og oplev en lysstyrke på 1000 lumens, der bader rummet i et jævnt fordelt lys takket være en bred spredning på 120 grader.

En Gengivelse af Naturens Lys

Du vil blive imponeret over den høje lyskvalitet, der præsenteres med en RA værdi på 80-85. Dette garanterer et lys, der er lige så naturligt som dagslys, og som fremhæver detaljer og farver på en enestående måde, hvilket gør det ideelt til alle rum i dit hjem.

Kulør til Enhver Lejlighed

Varmen fra det bløde, hvide lys i Varm hvid er med til at skabe en behagelig og afstressende atmosfære. Perfekt til stuer og afslapningsområder, hvor en hyggelig stemning er essentielt.

Præcise Dimensioner & Installation

  • Dimensioner: 148 x 37 mm
  • Hul størrelse: 128 mm

Med et design, der passer til de fleste armaturer, er denne lyskilde let at installere og falder smukt ind i alle omgivelser.

Designet med Holdbarhed for Øje

Selvom produktet er placeret indenfor IP20 klassifikationen og derfor ikke er modstandsdygtigt over for vand, gør den integrerede lyskilde det problemfrit at anvende i tørre omgivelser. Oplev problemfri belysning dag efter dag uden konstant vedligeholdelse.

Fiale Aureola er den perfekte løsning for dem, der søger en kombination af effektivitet, naturligt lys, og en varm atmosfære. Denne lyskilde passer ind i enhver indretningsstil og giver dig mulighed for at nyde lyset i enhver situation. Slap af, arbejd, og lev under belysningen fra Fiale Aureola.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- Datasheet

Lyset
Lysstyrke1000 lumens
Spredning120 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8017.000 timer
Dimensioner
Bredde148 mm.
Dybde37 mm.
Hulstørrelse128 mm.
MaterialePLASTIC
Effekt & spænding
Forbrug12.5W
Spænding230V
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dokumentation
DatasheetSe dokumentet


Spectrum - innovativ producent

Spectrum har en kæmpe viden og "know how" omkring produktion og udvikling af kvalitets belysning. Med over 30års erfaring er de garant for at leverer pålidlige LED produkter som hele tiden følger den teknologiske udvikling. 

Spectrum udvikler konstant sine produktserier, og er en af de førende virksomheder inden for belysningsbranchen. Inden for LED lyskilder og LED-armaturer er de førende i Polen, og Spectrum mærket velkendt og anerkendt på markedet. De har eget laboratorium, hvor de udfører forskning, tester og leverer de højeste tekniske parametre for produkterne.

Dette kan lade sig gøre fordi at Spectrum:

- Har eget laboratorium.
- Har egen designafdeling.

Spectrum Smart 
Spectrum fokus er altid på de nyeste teknologier. Spectrum Smart er deres bud på en Smart-Home løsning. Spectrum Smart-applikationen giver dig mulighed for at styre belysningen, fra hvor som helst. Deres Smart Home produkter fås i alt fra loftslamper, store LED paneler, indbygningspaneler og pærer.