SPS SkinneLINE 3-Faset 1M Sort
Uden Lyskilde, Spectrum

Spectrum Spectrum

21509-0

New product

SPS SkinneLINE 3-Faset 1M Sort - Uden Lyskilde, Spectrum Spectrum Udvid

DKK 204,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 6-8 dage


Stilfuld og Funktionel 3-Faset Skinne til Dit Belysningsbehov

Opgrader din belysning med SPS SkinneLINE 3-Faset i en elegant sort finish. Denne skinne er designet til at skabe en fleksibel belysningsløsning, der kan tilpasses en række forskellige indstillinger og miljøer. Uanset om det er til erhvervs- eller hjemmebrug, imponerer denne skinne med sin alsidighed og enkle montering.

Vigtige Funktioner

  • Kan let tilsluttes til en 230V forsyning, hvilket gør den nem at installere og integrere i eksisterende elektriske systemer.
  • Præcise dimensioner på 1000 x 36 x 55 mm giver mulighed for en kompakt, men effektiv belysningsløsning.
  • Hulstørrelsen40x1006 mm sikrer let adgang til montering og justering, der passer til dit rum.

Anvendelsesmuligheder

Uden en fast lyskilde er SPS SkinneLINE perfekt til dig, der ønsker fleksibilitet i valg af lyskilder. Skinnen tillader brug af forskellige typer af spotlights, hvilket giver dig mulighed for at skabe den perfekte atmosfære. Uanset om du ønsker at accentuere kunstværker, skabe en hyggelig stemning i stuen, eller lyse op i en butik, er denne skinne en ideel løsning.

Design og Holdbarhed

Med en IP20-klassificering er skinnen ikke modstandsdygtig over for vand, hvilket betyder, at den er bedst egnet til tørre indendørs områder. Den slanke sorte finish og enkle design gør det nemt at integrere i enhver moderne indretning. Skinnen er robust og fremstillet til at modstå daglig brug uden at gå på kompromis med stilen.

Nem Installation

Designet med både æstetik og installation i tankerne er SPS SkinneLINE nem at montere, kræver minimal teknisk knowhow, og muliggør hurtig opsætning. Den enkle opsætning betyder mindre tid brugt på installation og mere tid til at nyde den belysning, du elsker.

Vælg SPS SkinneLINE 3-Faset som din belysningsløsning og oplev belysning på en ny og fleksibel måde. Denne skinne er ikke kun funktionel, men tilføjer også en subtil elegance til ethvert rum. Giv din belysning det løft, den fortjener, og skab det perfekte lys med denne alsidige belysningsskinne.


Dokumenter og certificater:
- Datasheet

Dimensioner
Højde36 mm.
Bredde1000 mm.
Dybde55 mm.
Hulstørrelse40x1006 mm.
MaterialeAluminium
Effekt & spænding
Spænding230V
Dokumentation
DatasheetSe dokumentet


Spectrum - innovativ producent

Spectrum har en kæmpe viden og "know how" omkring produktion og udvikling af kvalitets belysning. Med over 30års erfaring er de garant for at leverer pålidlige LED produkter som hele tiden følger den teknologiske udvikling. 

Spectrum udvikler konstant sine produktserier, og er en af de førende virksomheder inden for belysningsbranchen. Inden for LED lyskilder og LED-armaturer er de førende i Polen, og Spectrum mærket velkendt og anerkendt på markedet. De har eget laboratorium, hvor de udfører forskning, tester og leverer de højeste tekniske parametre for produkterne.

Dette kan lade sig gøre fordi at Spectrum:

- Har eget laboratorium.
- Har egen designafdeling.

Spectrum Smart 
Spectrum fokus er altid på de nyeste teknologier. Spectrum Smart er deres bud på en Smart-Home løsning. Spectrum Smart-applikationen giver dig mulighed for at styre belysningen, fra hvor som helst. Deres Smart Home produkter fås i alt fra loftslamper, store LED paneler, indbygningspaneler og pærer.