Limea Gigant vandtæt 52W 230V
Neutral hvid, 120°, IP65, IK10, 1490x72x70mm, sort

Spectrum Spectrum

New product

Limea Gigant vandtæt 52W 230V - Neutral hvid, 120°, IP65, IK10, 1490x72x70mm, sort Spectrum Udvid

  • Neutral
  • Ikke dæmpbar

DKK 1.226,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 6-8 dage


Produktbeskrivelse

Oplev en fantastisk belysningsløsning med denne avancerede LED-enhed, der kombinerer holdbarhed med høj ydeevne. Dette produkt er vandtæt i henhold til IP65-standarden, hvilket gør det velegnet til både indendørs og udendørs brug. Uanset om det er regn eller vandstænk, kan denne lampe klare det uden problemer.

Ydeevne og Kvalitet

Med en effekt på 52W tilsluttes denne lyskilde nemt til en 230V forsyning. Den leverer en imponerende lysstyrke på 8000 lumens, hvilket sikrer et kraftigt og klart lys med en spredning på 120 grader. Denne brede lysfordeling skaber en jævn belysning over store områder, hvilket gør den perfekt til både arbejds- og fritidsmiljøer.

Lyskvalitet

En høj RA værdi på 80-85 garanterer, at alle belyste farver vises naturligt. Denne lyskvalitet er særdeles velegnet til de fleste anvendelser, fra kontormiljøer til detailforretninger, og sikrer, at emner fremstår ægte og farveægte.

Kulør på lyset

Lys i en neutral hvid kulør giver et perfekt arbejdsmiljø ved at eliminere blå eller gule toner. Dette skaber et klart lysbillede og gør produktet ideelt til miljøer, hvor koncentration og synlighed er nødvendige.

Langvarig drift og garanti

Ved anvendelse af LED-teknologi af højeste kvalitet kan du forvente en levetid på op til 50.000 timer. Dette, sammen med en professionel og driftssikker driver samt effektiv køling, bidrager til en langsigtet, pålidelig ydelse. Produktet er designet til at bevare dets lysstyrke over tid, hvilket sikrer et konstant output.

Desuden medfølger der en 5-års producentgaranti, hvilket giver dig ekstra tryghed i din investering.

Robust design

  • Dimensioner: 1490 x 72 x 70 mm
  • Stød- og slagfast med en klassificering på IK10, hvilket giver enestående modstand mod fysisk påvirkning.
  • Sort finish, der giver et moderne og stilfuldt udseende.
  • Integreret lyskilde for nem installation og vedligeholdelse.

Denne lampe kombinerer funktionalitet med æstetik og er det perfekte valg for dem, der søger effektiv og pålidelig belysning med minimal vedligeholdelse. Ideel til en bred vifte af anvendelser, fra industrielle lokaler til hjemmebrug, hvor lysstyrke og holdbarhed er vigtige faktorer.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- Datasheet

Lyset
Lysstyrke8000 lumens
Spredning120 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8050.000 timer
Dimensioner
Højde70 mm.
Bredde1490 mm.
Dybde72 mm.
MaterialePLASTIC
Effekt & spænding
Forbrug52W
Spænding230V
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dokumentation
DatasheetSe dokumentet


Spectrum - innovativ producent

Spectrum har en kæmpe viden og "know how" omkring produktion og udvikling af kvalitets belysning. Med over 30års erfaring er de garant for at leverer pålidlige LED produkter som hele tiden følger den teknologiske udvikling. 

Spectrum udvikler konstant sine produktserier, og er en af de førende virksomheder inden for belysningsbranchen. Inden for LED lyskilder og LED-armaturer er de førende i Polen, og Spectrum mærket velkendt og anerkendt på markedet. De har eget laboratorium, hvor de udfører forskning, tester og leverer de højeste tekniske parametre for produkterne.

Dette kan lade sig gøre fordi at Spectrum:

- Har eget laboratorium.
- Har egen designafdeling.

Spectrum Smart 
Spectrum fokus er altid på de nyeste teknologier. Spectrum Smart er deres bud på en Smart-Home løsning. Spectrum Smart-applikationen giver dig mulighed for at styre belysningen, fra hvor som helst. Deres Smart Home produkter fås i alt fra loftslamper, store LED paneler, indbygningspaneler og pærer.