ALGINE bagbelyst 30W
kold hvid, 230V, 120°, IP20, 600x600x28, hvid.

Spectrum Spectrum

New product

ALGINE bagbelyst 30W - kold hvid, 230V, 120°, IP20, 600x600x28, hvid. Spectrum Udvid

  • Kold
  • Ikke dæmpbar

DKK 241,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 6-8 dage


Produktbeskrivelse

Oplev overlegent lys med den elegante og funktionelle belysningsløsning, der tilbyder effektivitet og holdbarhed.

Ydelse og Kvalitet

Effekt: Denne bagbelyste enhed opererer med en effekt på 30W, hvilket sikrer en stærk og stabil belysning. Den er velegnet til mange forskellige typer rum, hvor god lysintensitet er nødvendig.

Belysningen tilsluttes nemt til en 230V forsyning, og har en lysstyrke på 3600 lumens kombineret med en imponerende spredning på 120 grader. Dette garanterer en jævn fordeling af lyset over hele det tilsigtede område, hvilket er ideelt til både arbejds- og opholdsområder.

Med en høj lyskvalitet karakteriseret ved en RA værdi på 80-85, kan du forvente et naturligt lys, der troværdigt gengiver farver og skaber et indbydende miljø.

Produktet kommer med en 5 års producentgaranti, som vidner om den høje kvalitet og levetid, man kan forvente.

Materiale og Design

Produktet bruger LED af den højeste kvalitet, hvilket sikrer en lang og sikker drift op til 50.000 timer. Dette betyder minimalt fald i lysstyrke over tid. Kombineret med en professionel og driftssikker driver samt god køling er du garanteret en lang levetid for hele produktet.

Findes i en kulør kaldt Kold hvid - karakteriseret ved et skarpt og tydeligt blåligt skær. Dette lys er særlig populært i malerkabiner, akvarier og til specielle dekorationer, selvom det sjældent anvendes til almindelig belysning i Skandinavien.

Dimensioner og Montering

  • Dimensioner: 595 x 28 x 595 mm.
  • IP20: Produktet er ikke modstandsdygtigt over for vand, hvilket gør det bedst egnet til tørre indendørs områder.
  • Kommer med en integreret lyskilde, hvilket gør installationen både enkel og fleksibel.

Dette produkt er den perfekte løsning for dem, der kræver høj lyskvalitet med minimal vedligeholdelse, og samtidig værdsætter moderne og let tilpasseligt design.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- Datasheet

Lyset
Lysstyrke3600 lumens
Spredning120 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8050.000 timer
Dimensioner
Højde28 mm.
Bredde595 mm.
Dybde595 mm.
MaterialeALUMINIUM, STEEL, PS
Effekt & spænding
Forbrug30W
Spænding230V
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dokumentation
DatasheetSe dokumentet


Spectrum - innovativ producent

Spectrum har en kæmpe viden og "know how" omkring produktion og udvikling af kvalitets belysning. Med over 30års erfaring er de garant for at leverer pålidlige LED produkter som hele tiden følger den teknologiske udvikling. 

Spectrum udvikler konstant sine produktserier, og er en af de førende virksomheder inden for belysningsbranchen. Inden for LED lyskilder og LED-armaturer er de førende i Polen, og Spectrum mærket velkendt og anerkendt på markedet. De har eget laboratorium, hvor de udfører forskning, tester og leverer de højeste tekniske parametre for produkterne.

Dette kan lade sig gøre fordi at Spectrum:

- Har eget laboratorium.
- Har egen designafdeling.

Spectrum Smart 
Spectrum fokus er altid på de nyeste teknologier. Spectrum Smart er deres bud på en Smart-Home løsning. Spectrum Smart-applikationen giver dig mulighed for at styre belysningen, fra hvor som helst. Deres Smart Home produkter fås i alt fra loftslamper, store LED paneler, indbygningspaneler og pærer.