Algine Panel 40W
bagbelyst, med Philips driver, kold hvid, 230V, 120°, IP20, 595x595x26, hvid, REC

Spectrum Spectrum

New product

Algine Panel 40W - bagbelyst, med Philips driver, kold hvid, 230V, 120°, IP20, 595x595x26, hvid, REC Spectrum Udvid

  • Kold

DKK 303,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 6-8 dage


Effektiv belysning med Algine Panel 40W

Algine Panel 40W er en effektiv og stilfuld løsning til belysning af forskellige rum. Med en effekt på 40W og mulighed for tilslutning til en 230V forsyning, er denne panel en pålidelig og energibesparende løsning.

Med en lysstyrke på 4800 lumens og en spredning på 120 grader, sikrer panelet en jævn fordeling af lyset, hvilket er ideelt til både private og kommercielle rum. Den høje lyskvalitet med en RA værdi på 80-85 giver et naturligt lys, der tydeligt og ægte viser alle farver, hvilket er vigtigt for at skabe den rette atmosfære.

Panelen er udstyret med en Philips driver, der sikrer en pålidelig og stabil drift. Desuden har den en lang levetid på op til 50.000 timer takket være brugen af LED af højeste kvalitet samt en professionel driver og effektiv køling.

Med en hvid finish og dimensioner på 595 x 26 x 595 mm, passer Algine Panel 40W nemt ind i de fleste indretninger. Den kolde hvide lysfarve giver et koldt lys med et blåligt skær, hvilket gør den velegnet til steder som malerkabiner, akvarier og specielle dekorationer.

Panelen er IP20 klassificeret, hvilket betyder at den ikke er modstandsdygtig over for vand og bør derfor placeres i tørre omgivelser. Med en indbygget lyskilde er panelen nem at installere og kræver ingen udskiftning af pærer.

Med 5 års producentgaranti kan du være sikker på, at Algine Panel 40W er en pålidelig og holdbar løsning til din belysningsbehov. Uanset om det er til hjemmet eller et kommercielt miljø, vil dette panel levere effektiv belysning i mange år fremover.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- Datasheet

Lyset
Lysstyrke4800 lumens
Spredning120 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8050.000 timer
Dimensioner
Højde26 mm.
Bredde595 mm.
Dybde595 mm.
Hulstørrelse575 mm.
MaterialeALUMINIUM, PS
Effekt & spænding
Forbrug40W
Spænding230V
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dokumentation
DatasheetSe dokumentet


Spectrum - innovativ producent

Spectrum har en kæmpe viden og "know how" omkring produktion og udvikling af kvalitets belysning. Med over 30års erfaring er de garant for at leverer pålidlige LED produkter som hele tiden følger den teknologiske udvikling. 

Spectrum udvikler konstant sine produktserier, og er en af de førende virksomheder inden for belysningsbranchen. Inden for LED lyskilder og LED-armaturer er de førende i Polen, og Spectrum mærket velkendt og anerkendt på markedet. De har eget laboratorium, hvor de udfører forskning, tester og leverer de højeste tekniske parametre for produkterne.

Dette kan lade sig gøre fordi at Spectrum:

- Har eget laboratorium.
- Har egen designafdeling.

Spectrum Smart 
Spectrum fokus er altid på de nyeste teknologier. Spectrum Smart er deres bud på en Smart-Home løsning. Spectrum Smart-applikationen giver dig mulighed for at styre belysningen, fra hvor som helst. Deres Smart Home produkter fås i alt fra loftslamper, store LED paneler, indbygningspaneler og pærer.