NYMPHEA 18W
Varm Hvid, 230V, 115°, IP54, IK04, Ø250x52, Hvid/Sort, Rundt med Vedhæng

Spectrum Spectrum

New product

NYMPHEA 18W - Varm Hvid, 230V, 115°, IP54, IK04, Ø250x52, Hvid/Sort, Rundt med Vedhæng Spectrum Udvid

  • Varm
  • Ikke dæmpbar

DKK 369,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 6-8 dage


Beskrivelse af NYMPHEA 18W

NYMPHEA 18W LED Lampe

Effektivt og Stilfuldt Design

NYMPHEA 18W LED lampe er et stilfuldt og effektivt lysvalg til din hjemmebelysning. Med en effekt på 18W og en lysstyrke på 1150 lumens, er denne lampe ideel til at skabe en jævn belysning i rummet. Den runde form med pendant i hvid og sort giver lampen et moderne og elegant udseende.

Farvetemperatur og Lyskvalitet

Lampen er tilgængelig i en varm hvid kulør, som skaber en behagelig og afstressende atmosfære i rummet. Med en høj spredning på 115 grader sikres en jævn fordeling af lyset, hvilket er ideelt til generel belysning. Den høje RA værdi på 80-85 garanterer en god farvegengivelse, så alle farver vises flot og ægte under dette lys. Dette gør lampen egnet til de flestes behov, og sikrer en god lyskvalitet.

IP54 og Integreret Lyskilde

Lampen har dimensionerne 250 x 52 mm og er IP54 klassificeret, hvilket betyder den tåler fugtig luft og vandstænk på fronten. Dette gør den velegnet til brug i badeværelser eller udendørsområder, hvor der kan være fugt. Desuden har lampen en integreret lyskilde, hvilket giver en mere kompakt og elegant løsning.

Simple Installation og Lang levetid

Med mulighed for direkte tilslutning til en 230V forsyning, er installationen af NYMPHEA 18W LED lampen nem og hurtig. Lampen har desuden en lang levetid og kræver minimal vedligeholdelse, hvilket gør den til en holdbar løsning til din belysning.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- Datasheet

Lyset
Lysstyrke1150 lumens
Spredning115 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8017.000 timer
Dimensioner
Bredde250 mm.
Dybde52 mm.
MaterialePC
Effekt & spænding
Forbrug18W
Spænding230V
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dokumentation
DatasheetSe dokumentet


Spectrum - innovativ producent

Spectrum har en kæmpe viden og "know how" omkring produktion og udvikling af kvalitets belysning. Med over 30års erfaring er de garant for at leverer pålidlige LED produkter som hele tiden følger den teknologiske udvikling. 

Spectrum udvikler konstant sine produktserier, og er en af de førende virksomheder inden for belysningsbranchen. Inden for LED lyskilder og LED-armaturer er de førende i Polen, og Spectrum mærket velkendt og anerkendt på markedet. De har eget laboratorium, hvor de udfører forskning, tester og leverer de højeste tekniske parametre for produkterne.

Dette kan lade sig gøre fordi at Spectrum:

- Har eget laboratorium.
- Har egen designafdeling.

Spectrum Smart 
Spectrum fokus er altid på de nyeste teknologier. Spectrum Smart er deres bud på en Smart-Home løsning. Spectrum Smart-applikationen giver dig mulighed for at styre belysningen, fra hvor som helst. Deres Smart Home produkter fås i alt fra loftslamper, store LED paneler, indbygningspaneler og pærer.