Halogen 28W E27
Eco Classic 30, Philips

Spectrum Spectrum

21691-0

New product

Halogen 28W E27 - Eco Classic 30, Philips Spectrum Udvid

DKK 24,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


```html

Halogen 28W E27, præ-eco, klassisk, 30, Philips

Dette halogenpære fra Philips er en pålidelig og energieffektiv lyskilde til dit hjem eller kontor. Med en effekt på 28W og en E27 stor fatning, er den nem at installere og bruge i almindelige lamper og armaturer.

Med en imponerende lysstyrke på 2800 lumens, vil denne pære give dig et klart og kraftigt lys, der er ideelt til rum, hvor god belysning er vigtig. Med en RA værdi på 80-85, kan du være sikker på at farverne i dine omgivelser vil blive naturligt og præcist gengivet. Dette skaber en behagelig atmosfære og er velegnet til en bred vifte af aktiviteter.

Den klassiske udformning af denne halogenpære gør den velegnet til mange typer indretning og lampedesigns. Den er let at skifte ud og vil give dig pålidelig belysning i lang tid.

Philips er kendt for deres høje kvalitetsprodukter, og denne halogenpære er ingen undtagelse. Med deres fokus på innovation og bæredygtighed, kan du være sikker på at dette produkt opfylder dine behov for lyskvalitet og energieffektivitet.

Uanset om du har brug for ekstra lys i stuen, køkkenet, kontoret eller andre rum, vil denne Halogen 28W E27 pære fra Philips være en pålidelig og stilfuld løsning.

```
Dokumenter og certificater:
- Datasheet

Lyset
Lysstyrke2800 lumens
RA>= 80
Dimensioner
FatningE27
Effekt & spænding
Forbrug28W
Dokumentation
DatasheetSe dokumentet


Spectrum - innovativ producent

Spectrum har en kæmpe viden og "know how" omkring produktion og udvikling af kvalitets belysning. Med over 30års erfaring er de garant for at leverer pålidlige LED produkter som hele tiden følger den teknologiske udvikling. 

Spectrum udvikler konstant sine produktserier, og er en af de førende virksomheder inden for belysningsbranchen. Inden for LED lyskilder og LED-armaturer er de førende i Polen, og Spectrum mærket velkendt og anerkendt på markedet. De har eget laboratorium, hvor de udfører forskning, tester og leverer de højeste tekniske parametre for produkterne.

Dette kan lade sig gøre fordi at Spectrum:

- Har eget laboratorium.
- Har egen designafdeling.

Spectrum Smart 
Spectrum fokus er altid på de nyeste teknologier. Spectrum Smart er deres bud på en Smart-Home løsning. Spectrum Smart-applikationen giver dig mulighed for at styre belysningen, fra hvor som helst. Deres Smart Home produkter fås i alt fra loftslamper, store LED paneler, indbygningspaneler og pærer.