C35 LED kertepære 5,5W E14
230V, kultråd, varm hvid, klar, Spectrum

Spectrum Spectrum

New product

C35 LED kertepære 5,5W E14 - 230V, kultråd, varm hvid, klar, Spectrum Spectrum Udvid
  • Varm
  • Ikke dæmpbar

DKK 19,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 6-8 dage


Produktbeskrivelse

Oplev en ny standard inden for belysning med vores C35 LED kertepære. Denne pære kombinerer æstetik og funktionalitet på elegant vis, hvilket gør den til et ideelt valg for dem, der ønsker både skønhed og effektivitet i deres belysning.

Essentielle Egenskaber

  • Effektivitet: Med et energiforbrug på kun 5,5W tilbyder denne pære en lysstyrke på 700 lumens. Dette sikrer en optimal belysning uden unødvendigt energiforbrug.
  • Fatning: Designet med en E14 lille fatning, er pæren kompatibel med mange lamper og lysarmaturer, hvilket gør installationen nem og hurtig.
  • Spredevinkel: En imponerende spredning på 300 grader garanterer en jævn fordeling af lyset, der oplyser hele rummet uden mørke pletter.
  • Tilslutning: Pæren tilsluttes til en standard 230V forsyning, hvilket gør den velegnet til almindelig husstandsbelysning.
  • Lyskvalitet: Med en RA værdi på 80-85, sikrer denne LED-pære en høj lyskvalitet, der bidrager til et naturligt lys, som præsenterer alle farver klart og autentisk.

Lysets Kulør

Værdien af varm hvid belysning kan ikke undervurderes. Denne pære stråler i varm hvid, hvilket skaber en behagelig og afstressende atmosfære. Det varme lys er perfekt til at skabe en indbydende og hyggelig stemning i ethvert rum, fra stuen til soveværelset.

Design og Dimensioner

Pæren måler 99 x 35 mm, hvilket gør den slank nok til at passe ind i forskellige armaturer, samtidig med at den bevarer sit stilfulde kerteformede design. Den klare overflade fremhæver den moderne kultrådsstil, der både er funktionel og dekorativ.

Anvendelighed

C35 LED kertepæren er ideel til dem, der søger både stil og effektivitet i deres lysløsninger. Uanset om det er til at oplyse hjemmet eller til dekorative formål, leverer denne pære det ønskede resultat med en fremragende balance mellem energi og lysudbytte. Denne pære er ikke kun en kilde til lys, men også et element, der tilføjer en ekstra dimension til enhver indretning.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- Datasheet

Lyset
Lysstyrke700 lumens
Spredning300 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8017.000 timer
Dimensioner
FatningE14
Bredde99 mm.
Dybde35 mm.
Effekt & spænding
Forbrug5.5W
Spænding230V
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dokumentation
DatasheetSe dokumentet


Spectrum - innovativ producent

Spectrum har en kæmpe viden og "know how" omkring produktion og udvikling af kvalitets belysning. Med over 30års erfaring er de garant for at leverer pålidlige LED produkter som hele tiden følger den teknologiske udvikling. 

Spectrum udvikler konstant sine produktserier, og er en af de førende virksomheder inden for belysningsbranchen. Inden for LED lyskilder og LED-armaturer er de førende i Polen, og Spectrum mærket velkendt og anerkendt på markedet. De har eget laboratorium, hvor de udfører forskning, tester og leverer de højeste tekniske parametre for produkterne.

Dette kan lade sig gøre fordi at Spectrum:

- Har eget laboratorium.
- Har egen designafdeling.

Spectrum Smart 
Spectrum fokus er altid på de nyeste teknologier. Spectrum Smart er deres bud på en Smart-Home løsning. Spectrum Smart-applikationen giver dig mulighed for at styre belysningen, fra hvor som helst. Deres Smart Home produkter fås i alt fra loftslamper, store LED paneler, indbygningspaneler og pærer.