FLORI Ligero Havelampe 6W
Neutral hvid, 230V, 40°, IP65, 53x77mm + 145mm Spike, Sort

Spectrum Spectrum

New product

FLORI Ligero Havelampe 6W - Neutral hvid, 230V, 40°, IP65, 53x77mm + 145mm Spike, Sort Spectrum Udvid

FLORI Ligero Havelampe 6W - Den perfekte belysning til din have med neutral hvid lyskulør og bred lysvinkel. Lampen kan let stikkes i jorden med dens 145mm spidse fod og tilsluttes direkte til 230V.


  • Effektiv energiforbrug: Kun 6W, hvilket sikrer lavt energiforbrug og besparelser på elregningen.
  • Neutral hvid lysfarve: Giver et klart og naturligt lys, der fremhæver havens skønhed uden at dominere omgivelserne.
  • Holdbar og vejrbestandig: IP65-certificeringen sikrer, at lampen er modstandsdygtig over for støv og vand, perfekt til udendørs brug.
  • Kompakt design: Med en størrelse på 53x77mm passer lampen diskret og stilfuldt ind i enhver haveindretning.
  • Bred lysvinkel: 40° spredningsvinkel giver en god fordeling af lys og øger sikkerheden i din have.
Havelampen fås også i kold hvid eller varm hvid.

Bemærk: Lampen leveres med ca. 16cm 2 ledet ledning. Husk at tilkøbe samledåse.

Læs mere..

Se tilbehør (1)

  • Neutral
  • Ikke dæmpbar

DKK 69,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 6-8 dage


Effektiv havelampe med høj kvalitet

FLORI Ligero Havelampe er en stilfuld og funktionel udendørs belysningsløsning, der er specielt designet til at skabe et behageligt og kontrolleret lys i din have. Med en effekt på 6W og mulighed for tilslutning til en 230V forsyning, er denne lampe energieffektiv og praktisk.

Ekstraordinær lyskvalitet

Med en lysstyrke på 480 lumens og et fokuseret lys på 40 grader, kan du være sikker på, at FLORI Ligero Havelampe giver dig den ønskede belysning med høj præcision. Lyskvaliteten er også i top med en RA værdi på 80-85, hvilket sikrer et naturligt og ægte lys, der fremhæver alle farver på en flot og levende måde.

Neutral hvid kulør

Denne udendørs havelampe er tilgængelig i en neutral hvid kulør, som skaber det perfekte og effektive arbejdsmiljø. Det neutral hvide lys er fri for blå eller gule toner, hvilket gør, at belyste områder og objekter fremstår helt naturlige og realistiske.

Robust og pålidelig

Med dimensioner på 53x77mm og en IP65 rating, kan FLORI Ligero Havelampe bruges udendørs og tåler vandstænk og regn uden problemer. Den medfølgende 145mm Spike gør det nemt at placere lampen præcist, hvor du ønsker det, og sikrer stabilitet og holdbarhed.

Samlet set er FLORI Ligero Havelampe en pålidelig og kvalitetsbevidst løsning til din havebelysning, der kombinerer effektivitet, funktionalitet og æstetik på en overlegen måde.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Husk at tilkøbe:
- Sort rund samledåse - Til samling af ledninger, 2-ledet, IP67 vandtæt

Lyset
Lysstyrke480 lumens
Spredning40 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8017.000 timer
Dimensioner
Dybde53 mm.
MaterialePLASTIC
Effekt & spænding
Forbrug6W
Spænding230V
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.


Spectrum - innovativ producent

Spectrum har en kæmpe viden og "know how" omkring produktion og udvikling af kvalitets belysning. Med over 30års erfaring er de garant for at leverer pålidlige LED produkter som hele tiden følger den teknologiske udvikling. 

Spectrum udvikler konstant sine produktserier, og er en af de førende virksomheder inden for belysningsbranchen. Inden for LED lyskilder og LED-armaturer er de førende i Polen, og Spectrum mærket velkendt og anerkendt på markedet. De har eget laboratorium, hvor de udfører forskning, tester og leverer de højeste tekniske parametre for produkterne.

Dette kan lade sig gøre fordi at Spectrum:

- Har eget laboratorium.
- Har egen designafdeling.

Spectrum Smart 
Spectrum fokus er altid på de nyeste teknologier. Spectrum Smart er deres bud på en Smart-Home løsning. Spectrum Smart-applikationen giver dig mulighed for at styre belysningen, fra hvor som helst. Deres Smart Home produkter fås i alt fra loftslamper, store LED paneler, indbygningspaneler og pærer.