SHIFT Spot Zoom S 5W Sort
System

Spectrum Spectrum

New product

SHIFT Spot Zoom S 5W Sort - System Spectrum Udvid
  • Varm
  • Ikke dæmpbar

DKK 280,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 6-8 dage


Effektiv og kraftfuld belysning

SHIFT Spot Zoom S 5W Sort, System er en belysningsløsning, der kombinerer høj kvalitet, effektivitet og holdbarhed. Med en effekt på 5W og tilslutning til en 48V strømkilde, leverer denne lampe en imponerende lysstyrke på 400 lumens. Det fokuserede lys spredes i enten 20 eller 60 grader, hvilket giver mulighed for en præcis og kontrolleret belysning.

Overlegen lyskvalitet

Denne lampe er designet til at levere et lys med en RA værdi på 90-95, hvilket sikrer en høj farvegengivelse og en naturlig belysning. Med denne lyskvalitet kan selv de mest krævende miljøer oplyses på en smuk og levende måde. Derudover tilbydes der 5 års producentgaranti, hvilket viser tilliden til produktets holdbarhed og driftsstabilitet.

Længere levetid og energieffektivitet

Ved at anvende LED af højeste kvalitet har denne lampe en forventet levetid på op til 50.000 timer med minimalt fald i lysstyrke. Den profesionelle og pålidelige driver sikrer en stabil drift, mens den effektive køling bidrager til en langvarig ydeevne. Samlet set resulterer dette i en energieffektiv og driftssikker belysningsløsning.

Varm og hyggelig atmosfære

Den varme hvide kulør på lyset skaber en behagelig og afslappet stemning i ethvert rum. Det varme lys bidrager til at skabe en hyggelig atmosfære, hvor man kan slappe af og nyde omgivelserne. Med dimensioner på 80 x 35 mm, er denne lampe kompakt og elegant og passer godt ind i de fleste indretninger.

SHIFT Spot Zoom S 5W Sort, System er en pålidelig og effektiv belysningsløsning, der tilbyder en kombination af kvalitet, holdbarhed og energieffektivitet. Med en integreret lyskilde og en IP20-klassificering, er denne lampe velegnet til en række forskellige anvendelser, hvor pålidelig og kontrolleret belysning er vigtig.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.
Lyset
Lysstyrke400 lumens
Spredning20/60 grader
RA>= 90
Forventet levetid L8050.000 timer
Dimensioner
Bredde80 mm.
Dybde35 mm.
Effekt & spænding
Forbrug5W
Spænding48V
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.


Spectrum - innovativ producent

Spectrum har en kæmpe viden og "know how" omkring produktion og udvikling af kvalitets belysning. Med over 30års erfaring er de garant for at leverer pålidlige LED produkter som hele tiden følger den teknologiske udvikling. 

Spectrum udvikler konstant sine produktserier, og er en af de førende virksomheder inden for belysningsbranchen. Inden for LED lyskilder og LED-armaturer er de førende i Polen, og Spectrum mærket velkendt og anerkendt på markedet. De har eget laboratorium, hvor de udfører forskning, tester og leverer de højeste tekniske parametre for produkterne.

Dette kan lade sig gøre fordi at Spectrum:

- Har eget laboratorium.
- Har egen designafdeling.

Spectrum Smart 
Spectrum fokus er altid på de nyeste teknologier. Spectrum Smart er deres bud på en Smart-Home løsning. Spectrum Smart-applikationen giver dig mulighed for at styre belysningen, fra hvor som helst. Deres Smart Home produkter fås i alt fra loftslamper, store LED paneler, indbygningspaneler og pærer.