System Shift Smart-Grid L Skinne Lys 404mm 22W 35° Sort CCT/Dim

Spectrum Spectrum

New product

System Shift Smart-Grid L Skinne Lys 404mm 22W 35° Sort CCT/Dim Spectrum Udvid

  • CCT (Varm til Kold Hvid)

DKK 689,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 6-8 dage


Effektiv belysning med System Shift Smart-Grid L Skinne Lys

System Shift Smart-Grid L Skinne Lys er en innovativ og effektiv lyskilde til forskellige omgivelser, hvor en kontrolleret og kraftig belysning er nødvendig. Med en effekt på 22W og tilslutning til en 48V forsyning, producerer denne skinne lys med en lysstyrke på 1200 lumens og en fokuseret lysstråle på 40 grader.

Med en RA værdi på 90-95 garanteres en ekstra høj lyskvalitet, som sikrer levende og naturligt lys, der fremhæver alle farver på en flot og sprudlende måde. Dette gør System Shift Smart-Grid L Skinne Lys velegnet selv til de mest krævende belysningsbehov.

Produktet er designet med LED af højeste kvalitet, hvilket sikrer en lang og pålidelig driftstid på op til 50.000 timer med minimalt fald i lysstyrken. Med en professionel og pålidelig driver og effektiv køling kan man forvente en lang levetid for hele produktet.

System Shift Smart-Grid L Skinne Lys har dimensionerne 440 x 23 x 42 mm og er klassificeret som IP20, hvilket betyder at den ikke er modstandsdygtig over for vand. Produktet kommer med en integreret lyskilde og en 5 års producentgaranti, hvilket giver ekstra tryghed og sikkerhed ved købet.

Samlet set er System Shift Smart-Grid L Skinne Lys en pålidelig og effektiv løsning til belysning af forskellige rum og omgivelser, hvor kvalitetslys og lang levetid er vigtig. Med en kombination af innovativ teknologi, høj lyskvalitet og holdbar konstruktion sikres optimal belysning og god værdi for pengene.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.
Lyset
Lysstyrke1200 lumens
Spredning40 grader
RA>= 90
Forventet levetid L8050.000 timer
UGR19
Dimensioner
Højde23 mm.
Bredde440 mm.
Dybde42 mm.
Effekt & spænding
Forbrug22W
Spænding48V
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.


Spectrum - innovativ producent

Spectrum har en kæmpe viden og "know how" omkring produktion og udvikling af kvalitets belysning. Med over 30års erfaring er de garant for at leverer pålidlige LED produkter som hele tiden følger den teknologiske udvikling. 

Spectrum udvikler konstant sine produktserier, og er en af de førende virksomheder inden for belysningsbranchen. Inden for LED lyskilder og LED-armaturer er de førende i Polen, og Spectrum mærket velkendt og anerkendt på markedet. De har eget laboratorium, hvor de udfører forskning, tester og leverer de højeste tekniske parametre for produkterne.

Dette kan lade sig gøre fordi at Spectrum:

- Har eget laboratorium.
- Har egen designafdeling.

Spectrum Smart 
Spectrum fokus er altid på de nyeste teknologier. Spectrum Smart er deres bud på en Smart-Home løsning. Spectrum Smart-applikationen giver dig mulighed for at styre belysningen, fra hvor som helst. Deres Smart Home produkter fås i alt fra loftslamper, store LED paneler, indbygningspaneler og pærer.