System Shift Neon M armatur 16W
Flex rør Ø22x1000mm

Spectrum Spectrum

New product

System Shift Neon M armatur 16W - Flex rør Ø22x1000mm Spectrum Udvid

  • Varm
  • Ikke dæmpbar

DKK 491,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 6-8 dage


Effektiv og stilfuld armatur til forskellige lyssætningsopgaver

Dette System Shift Neon M armatur er en alsidig løsning til forskellige belysningsbehov. Med en effekt på 16W og tilslutning til en 48V forsyning, leverer denne armatur en imponerende lysstyrke på 1200 lumens med en bred spredning på 360 grader. Denne brede spredning sikrer en jævn og ensartet fordeling af lyset, hvilket gør denne armatur ideel til både private og kommercielle rum.

En af de mest imponerende egenskaber ved dette armatur er den ekstra høje lyskvalitet med en RA værdi på 90-95. Dette sikrer, at lyset er levende og naturligt, hvilket hjælper med at fremhæve alle farver på en flot og sprudlende måde. Denne høje lyskvalitet gør dette armatur velegnet selv til de mest krævende situationer, hvor farvernes nøjagtighed er afgørende.

Derudover kommer dette armatur med 5 års producentgaranti og forventes en lang og sikker driftstid på op til 50.000 timer, med minimalt fald i lysstyrke. Dette skyldes brugen af LED af den højeste kvalitet i kombination med en professionel og driftssikker driver samt effektiv køling, hvilket sikrer en lang levetid for hele armaturet.

Kulør og dimensioner

Dette armatur fås i en varm hvid kulør, som skaber en behagelig og afstressende atmosfære. Det varme lys bidrager til at skabe en hyggelig stemning, hvor man kan slappe af og nyde rummet. Med dimensioner på 1000 x 22 mm er dette armatur passende til en række forskellige applikationer og installationer.

Vær opmærksom på, at dette armatur har en IP20 klassifikation, hvilket betyder, at det ikke er modstandsdygtigt over for vand. Derfor anbefales det at anvende armaturet i tørre indendørs miljøer.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.
Lyset
Lysstyrke1200 lumens
Spredning360 grader
RA>= 90
Forventet levetid L8050.000 timer
Dimensioner
Bredde1000 mm.
Dybde22 mm.
Effekt & spænding
Forbrug16W
Spænding48V
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.


Spectrum - innovativ producent

Spectrum har en kæmpe viden og "know how" omkring produktion og udvikling af kvalitets belysning. Med over 30års erfaring er de garant for at leverer pålidlige LED produkter som hele tiden følger den teknologiske udvikling. 

Spectrum udvikler konstant sine produktserier, og er en af de førende virksomheder inden for belysningsbranchen. Inden for LED lyskilder og LED-armaturer er de førende i Polen, og Spectrum mærket velkendt og anerkendt på markedet. De har eget laboratorium, hvor de udfører forskning, tester og leverer de højeste tekniske parametre for produkterne.

Dette kan lade sig gøre fordi at Spectrum:

- Har eget laboratorium.
- Har egen designafdeling.

Spectrum Smart 
Spectrum fokus er altid på de nyeste teknologier. Spectrum Smart er deres bud på en Smart-Home løsning. Spectrum Smart-applikationen giver dig mulighed for at styre belysningen, fra hvor som helst. Deres Smart Home produkter fås i alt fra loftslamper, store LED paneler, indbygningspaneler og pærer.