SHIFT Neon S 8W
Armatur Flex Rør Ø22x500mm

Spectrum Spectrum

New product

SHIFT Neon S 8W - Armatur Flex Rør Ø22x500mm Spectrum Udvid

  • Varm
  • Ikke dæmpbar

DKK 362,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 6-8 dage


Effektivt og stilfuldt armatur til belysning

SHIFT Neon S 8W er et fleksibelt armatur med en effekt på 8W, der tilsluttes til en 48V forsyning. Med en lysstyrke på 600 lumens og en imponerende spredning på 360 grader, sikres en jævn fordeling af lyset, der giver en behagelig belysning i rummet.

Den ekstra høje lyskvalitet med en RA værdi på 90-95 sikrer et levende og naturligt lys, der viser alle farver på en smuk og sprudlende måde. Den høje lyskvalitet er egnet til selv de mest krævende situationer og skaber en behagelig atmosfære.

Med 5 års producentgaranti og brug af LED af højeste kvalitet, kan produktet operere sikkert i op til 50.000 timer med minimalt fald i lysstyrke. Kombineret med en professionel og pålidelig driver samt effektiv køling, forventes en lang levetid for hele produktet.

Kulør på lyset

SHIFT Neon S 8W fås i en varm hvid kulør, som skaber en behagelig og afstressende atmosfære. Det varme lys bidrager til at skabe en hyggelig stemning, hvor man kan slappe af og nyde rummet.

Dimensioner og specifikationer

Med dimensionerne 500 x 22 mm er armaturet kompakt og nemt at installere. Det har en IP20 klassifikation, hvilket betyder, at det ikke er modstandsdygtigt over for vand og derfor bør placeres i tørre omgivelser. Armaturet har desuden en integreret lyskilde, hvilket gør det nemt at anvende.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.
Lyset
Lysstyrke600 lumens
Spredning360 grader
RA>= 90
Forventet levetid L8050.000 timer
Dimensioner
Bredde500 mm.
Dybde22 mm.
Effekt & spænding
Forbrug8W
Spænding48V
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.


Spectrum - innovativ producent

Spectrum har en kæmpe viden og "know how" omkring produktion og udvikling af kvalitets belysning. Med over 30års erfaring er de garant for at leverer pålidlige LED produkter som hele tiden følger den teknologiske udvikling. 

Spectrum udvikler konstant sine produktserier, og er en af de førende virksomheder inden for belysningsbranchen. Inden for LED lyskilder og LED-armaturer er de førende i Polen, og Spectrum mærket velkendt og anerkendt på markedet. De har eget laboratorium, hvor de udfører forskning, tester og leverer de højeste tekniske parametre for produkterne.

Dette kan lade sig gøre fordi at Spectrum:

- Har eget laboratorium.
- Har egen designafdeling.

Spectrum Smart 
Spectrum fokus er altid på de nyeste teknologier. Spectrum Smart er deres bud på en Smart-Home løsning. Spectrum Smart-applikationen giver dig mulighed for at styre belysningen, fra hvor som helst. Deres Smart Home produkter fås i alt fra loftslamper, store LED paneler, indbygningspaneler og pærer.