ALGINE Line LED 44W 120lm/W IP20 600x600mm Neutral Hvid Loftpanel Sort

Spectrum Spectrum

New product

ALGINE Line LED 44W 120lm/W IP20 600x600mm Neutral Hvid Loftpanel Sort Spectrum Udvid

  • Neutral

DKK 621,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 6-8 dage


Effektivt LED loftpanel med høj lysstyrke og kvalitet

Dette ALGINE Line LED loftpanel er en ideel løsning til belysning af kontorer, butikker, skoler og andre kommercielle rum. Med en effekt på 44W og en lysstyrke på hele 5300 lumens, kan du være sikker på at opnå en klar og kraftig belysning i rummet.

Loftpanelet tilsluttes nemt til en 230V strømkilde og har en høj spredning på 70 grader, hvilket sikrer en jævn fordeling af lyset uden skygger eller blænding. Med en høj lyskvalitet, der måles med en RA værdi på 80-85, vil dine omgivelser blive oplyst med et naturligt lys, der præcist viser farverne uden forvrængning.

Dette loftpanel er designet med holdbarhed i tankerne. Ved at bruge LED af høj kvalitet, kan du forvente op til 50.000 timers driftstid med minimalt fald i lysstyrke. Produktet leveres med en sikker producentgaranti på 5 år, så du kan være tryg ved dit køb.

Med en blød neutral hvid kulør (4000K), skaber dette loftpanel det perfekte arbejdsmiljø uden blå eller gule toner i lyset. Alt og alle vil fremstå naturlige og præcise under denne belysning.

Det integrerede design på 597 x 40 x 597 mm gør det let at installere i loftet med en hulstørrelse på 565 mm. Vær opmærksom på, at dette loftpanel har en IP20 klassifikation og er derfor ikke modstandsdygtig over for vand.

Samlet set tilbyder dette ALGINE Line LED loftpanel en pålidelig og effektiv løsning til dine belysningsbehov, med høj lysstyrke, kvalitet og lang levetid.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- Datasheet

Lyset
Neutral hvid kulør4000K
Lysstyrke5300 lumens
Spredning70 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8050.000 timer
UGR16
Dimensioner
Højde40 mm.
Bredde597 mm.
Dybde597 mm.
Hulstørrelse565 mm.
MaterialeSTEEL
Effekt & spænding
Forbrug44W
Spænding230V
EnergimærkeE (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dokumentation
DatasheetSe dokumentet


Spectrum - innovativ producent

Spectrum har en kæmpe viden og "know how" omkring produktion og udvikling af kvalitets belysning. Med over 30års erfaring er de garant for at leverer pålidlige LED produkter som hele tiden følger den teknologiske udvikling. 

Spectrum udvikler konstant sine produktserier, og er en af de førende virksomheder inden for belysningsbranchen. Inden for LED lyskilder og LED-armaturer er de førende i Polen, og Spectrum mærket velkendt og anerkendt på markedet. De har eget laboratorium, hvor de udfører forskning, tester og leverer de højeste tekniske parametre for produkterne.

Dette kan lade sig gøre fordi at Spectrum:

- Har eget laboratorium.
- Har egen designafdeling.

Spectrum Smart 
Spectrum fokus er altid på de nyeste teknologier. Spectrum Smart er deres bud på en Smart-Home løsning. Spectrum Smart-applikationen giver dig mulighed for at styre belysningen, fra hvor som helst. Deres Smart Home produkter fås i alt fra loftslamper, store LED paneler, indbygningspaneler og pærer.