Fiale V GU10
Kvadratisk, Hvid, Uden Lyskilde

Spectrum Spectrum

6002-0

New product

Fiale V GU10 - Kvadratisk, Hvid, Uden Lyskilde Spectrum Udvid

DKK 52,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 6-8 dage


Elegant og Funktionelt Design

For dem, der ønsker at tilføje et strejf af moderne æstetik til deres hjem eller arbejdsplads, er denne kvadratiske lampesokkel et ideelt valg. Med sit stilrene hvide design passer den perfekt ind i enhver indretning, enten som en diskret del af større belysningsløsninger eller som et enkeltstående spotlight.

Installation og Anvendelse

Lampesoklen tilsluttes direkte til en 230V forsyning, hvilket gør den nem at installere uden behov for transformator. Den passer til GU10-pærer, som giver dig fleksibilitet til at vælge den lyskilde, der bedst opfylder dine behov, hvad enten det er for at skabe en hyggelig atmosfære eller for effektiv arbejdsbelysning.

Dimensioner og Tekniske Specifikationer

  • Dimensioner: 85 x 35 x 85 mm
  • Hul størrelse: 75 mm - hvilket gør installationen i loft eller væg let og præcis
  • IP20: Designet er ikke modstandsdygtigt over for vand, derfor ideel til tørre indendørs miljøer

Fleksibilitet og Brugervenlighed

Dette produkt leveres uden lyskilde, hvilket giver dig friheden til at vælge din egen lyskilde i overensstemmelse med dine præferencer for lysstyrke og farvetemperatur. Den kvadratiske form skaber et karakterfuldt lystfald, ideelt til både boligindretning og kommercielle rum.

Optimal Belysning til Enhver Indretning

Med sit alsidige og diskrete design fungerer denne lampesokkel som den perfekte belysningsløsning til en række forskellige miljøer, fra stuer til kontorer. Dens enkle men sofistikerede udseende gør den til et tidløst valg for dem, der søger kvalitet og stil i deres belysningsløsninger.


Dokumenter og certificater:
- Datasheet

Lyset
Forventet levetid L8017.000 timer
Dimensioner
FatningGU10
Højde35 mm.
Bredde85 mm.
Dybde85 mm.
Hulstørrelse75 mm.
MaterialeAluminium
Effekt & spænding
Spænding230V
Dokumentation
DatasheetSe dokumentet


Spectrum - innovativ producent

Spectrum har en kæmpe viden og "know how" omkring produktion og udvikling af kvalitets belysning. Med over 30års erfaring er de garant for at leverer pålidlige LED produkter som hele tiden følger den teknologiske udvikling. 

Spectrum udvikler konstant sine produktserier, og er en af de førende virksomheder inden for belysningsbranchen. Inden for LED lyskilder og LED-armaturer er de førende i Polen, og Spectrum mærket velkendt og anerkendt på markedet. De har eget laboratorium, hvor de udfører forskning, tester og leverer de højeste tekniske parametre for produkterne.

Dette kan lade sig gøre fordi at Spectrum:

- Har eget laboratorium.
- Har egen designafdeling.

Spectrum Smart 
Spectrum fokus er altid på de nyeste teknologier. Spectrum Smart er deres bud på en Smart-Home løsning. Spectrum Smart-applikationen giver dig mulighed for at styre belysningen, fra hvor som helst. Deres Smart Home produkter fås i alt fra loftslamper, store LED paneler, indbygningspaneler og pærer.