FRESHLINE Mejeri 9W 24V
560mm, Transparent

Spectrum Spectrum

6014-0

New product

FRESHLINE Mejeri 9W 24V - 560mm, Transparent Spectrum Udvid

DKK 113,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 1-3 dage


Introduktion til FRESHLINE Mejeri 9W LED-belysning

Oplev en banebrydende lyskilde med FRESHLINE Mejeri 9W, designet til at give en effektiv og fleksibel belysningsløsning. Med sin transparente konstruktion, tilbyder denne enhed både æstetisk appel og funktionel præstation, der passer perfekt ind i ethvert moderne miljø.

Effektivitet og Ydelse

Med en effekt på 9W tilkoblet en 24V strømforsyning, sikrer denne belysningsenhed en energibesparende løsning uden at gå på kompromis med lysstyrken. Den genererer en imponerende 800 lumens, hvilket giver rigelig belysning til enhver situation. Dertil kommer en betydelig lys spredning på 120 grader, der garanterer en jævn og bred dækning.

Lyskvalitet og Farvegengivelse

Et af de mest markante træk ved dette produkt er dets høje lyskvalitet, der måles med en RA værdi på 80-85. Dette sikrer et naturligt lys, som præsenterer farver på en klar og virkelighedstro måde. Denne kvalitet gør det ideelt til områder, hvor farvegengivelse er vigtig, såsom i butiksdisplays eller køkkener.

Fleksibilitet og Tilpasning

Det ekstraordinære ved denne LED-belysningsenhed er dens dæmpbarhed. Med denne funktion kan du nemt justere lysstyrken efter dine behov og skabe den perfekte atmosfære til enhver lejlighed. Denne alsidighed gør det til en praktisk løsning for både professionelle anvendelser og hjemmebrug.

Design og Dimensioner

Den slanke og kompakte størrelse på 560 x 15 x 20 mm gør det nemt at integrere FRESHLINE Mejeri 9W i forskellige indretninger. Uanset om det er installeret i trange rum eller åbne områder, vil dets diskrete design komplementere ethvert interiør uden at være dominerende.

Nøglefunktioner

  • Effekt: 9W
  • Strømtilslutning: 24V
  • Lysstyrke: 800 lumens
  • Lys spredning: 120 grader
  • RA Værdi: 80-85
  • Kan dæmpes efter behov
  • Dimensioner: 560 x 15 x 20 mm

Samlet set repræsenterer FRESHLINE Mejeri 9W LED en kombination af stil, effektivitet og funktionalitet, der er uundværlig for enhver, der kræver både kvalitet og alsidighed i belysning. Investér i denne enhed for at opnå optimal lyskvalitet og en økonomisk energiforbrugsløsning.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- Datasheet

Lyset
DæmpbarJa - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke800 lumens
Spredning120 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8017.000 timer
Dimensioner
Højde15 mm.
Bredde560 mm.
Dybde20 mm.
MaterialeALUMINIUM, PLASTIC
Effekt & spænding
Forbrug9W
Spænding24V
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dokumentation
DatasheetSe dokumentet


Spectrum - innovativ producent

Spectrum har en kæmpe viden og "know how" omkring produktion og udvikling af kvalitets belysning. Med over 30års erfaring er de garant for at leverer pålidlige LED produkter som hele tiden følger den teknologiske udvikling. 

Spectrum udvikler konstant sine produktserier, og er en af de førende virksomheder inden for belysningsbranchen. Inden for LED lyskilder og LED-armaturer er de førende i Polen, og Spectrum mærket velkendt og anerkendt på markedet. De har eget laboratorium, hvor de udfører forskning, tester og leverer de højeste tekniske parametre for produkterne.

Dette kan lade sig gøre fordi at Spectrum:

- Har eget laboratorium.
- Har egen designafdeling.

Spectrum Smart 
Spectrum fokus er altid på de nyeste teknologier. Spectrum Smart er deres bud på en Smart-Home løsning. Spectrum Smart-applikationen giver dig mulighed for at styre belysningen, fra hvor som helst. Deres Smart Home produkter fås i alt fra loftslamper, store LED paneler, indbygningspaneler og pærer.