Noctis Lux 2 230V
10W IP44, Hvid, Med sensor

Spectrum Spectrum

New product

Noctis Lux 2 230V - 10W IP44, Hvid, Med sensor Spectrum Udvid

  • Neutral

DKK 94,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Produktbeskrivelse

Noctis Lux 2 230V, 10W IP44, Hvid, Med sensor er en effektiv og praktisk lyskilde, der tilsluttes direkte til en 230V forsyning. Med en effekt på 10W og en lysstyrke på 850 lumens tilbyder denne lampe en høj spredning på 100 grader, hvilket sikrer en jævn fordeling af lyset i rummet.

Lampen har en høj lyskvalitet med en RA værdi på 80-85, hvilket betyder, at den giver et naturligt lys, der flot og ægte viser alle farver. Den neutral hvide kulør (4000K) skaber det perfekte arbejdsmiljø uden blå eller gule toner i lyset, hvilket gør belyste emner fremstår helt naturlige.

Specifikationer:

  • Effekt: 10W
  • Tilslutning: 230V
  • Lysstyrke: 850 lumens
  • Spredning: 100 grader
  • Kulør: Neutral hvid (4000K)
  • Dimensioner: 160 x 25 x 104 mm
  • IP Rating: IP44

Den integrerede sensor gør det nemt at styre lampen automatisk, hvilket gør den ideel til brug i f.eks. garager, indkørsler eller terrasser. Lampen er designet til at tåle fugtig luft og vandstænk på fronten med dens IP44 beskyttelse.

Noctis Lux 2 er et pålideligt og energibesparende valg, der passer til de flestes belysningsbehov. Uanset om du har brug for funktionelt arbejdslys eller stemningsskabende belysning, vil denne lampe kunne opfylde dine krav med dens høje kvalitet og effektive belysning.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- Datasheet

Lyset
Varm hvid kulør3000K
Neutral hvid kulør4000K
Kold hvid kulør6000K
Lysstyrke850 lumens
Spredning100 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8017.000 timer
Dimensioner
Højde25 mm.
Bredde160 mm.
Dybde104 mm.
MaterialeALUMINIUM, PLASTIC, GLASS
Effekt & spænding
Forbrug10W
Spænding230V
EnergimærkeF (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dokumentation
DatasheetSe dokumentet


Spectrum - innovativ producent

Spectrum har en kæmpe viden og "know how" omkring produktion og udvikling af kvalitets belysning. Med over 30års erfaring er de garant for at leverer pålidlige LED produkter som hele tiden følger den teknologiske udvikling. 

Spectrum udvikler konstant sine produktserier, og er en af de førende virksomheder inden for belysningsbranchen. Inden for LED lyskilder og LED-armaturer er de førende i Polen, og Spectrum mærket velkendt og anerkendt på markedet. De har eget laboratorium, hvor de udfører forskning, tester og leverer de højeste tekniske parametre for produkterne.

Dette kan lade sig gøre fordi at Spectrum:

- Har eget laboratorium.
- Har egen designafdeling.

Spectrum Smart 
Spectrum fokus er altid på de nyeste teknologier. Spectrum Smart er deres bud på en Smart-Home løsning. Spectrum Smart-applikationen giver dig mulighed for at styre belysningen, fra hvor som helst. Deres Smart Home produkter fås i alt fra loftslamper, store LED paneler, indbygningspaneler og pærer.