S-S kabel
LED strips forbindelsesstykke, 10mm

Spectrum Spectrum

6643-0

New product

S-S kabel - LED strips forbindelsesstykke, 10mm Spectrum Udvid

DKK 10,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 6-8 dage


Det perfekte forbindelsesstykke til dine LED-strips

Det S-S kabel LED strips forbindelsesstykke på 10mm er den ideelle løsning, når du ønsker at forbinde dine LED-strips på en sikker og pålidelig måde. Med dette produkt kan du nemt tilslutte dine LED-strips til en 12V strømforsyning, så du kan nyde det smukke lys, de leverer.

Høj lyskvalitet med RA værdi på 80-85
Dette LED strips forbindelsesstykke sikrer en høj lyskvalitet med en RA værdi på 80-85. Dette betyder, at lyset er naturligt og ægte, og viser alle farver på en flot og realistisk måde. Uanset om du bruger LED-strips til dekoration, belysning eller andre formål, vil den høje lyskvalitet sikre, at resultatet bliver imponerende.

Kan dæmpes
En ekstra fordel ved dette S-S kabel LED strips forbindelsesstykke er, at det kan dæmpes. Dette giver dig mulighed for at justere lysstyrken efter behov og skabe den ønskede stemning i rummet. Uanset om du ønsker en hyggelig atmosfære eller et skarpt arbejdslys, kan dette produkt tilpasses dine præferencer.

Med det brugervenlige design er det nemt at tilslutte LED-strips og sikre en stabil forbindelse. Den holdbare konstruktion sikrer desuden, at produktet kan holde til daglig brug og sikrer pålidelig drift i lang tid.

S-S kabel LED strips forbindelsesstykket passer til LED-strips med en bredde på 10mm og er derfor alsidigt og kompatibelt med mange forskellige typer LED-belysning. Uanset om du har brug for at forbinde en enkelt stribe eller flere i serie, vil dette produkt sikre en pålidelig og sikker forbindelse.

Samlet set er dette S-S kabel LED strips forbindelsesstykke en pålidelig og kvalitetsbevidst løsning til dine LED-strips, der sikrer en høj lyskvalitet, mulighed for dæmpning og nem installation.


Dokumenter og certificater:
- Datasheet

Lyset
DæmpbarJa - Læs mere om LED dæmpning her.
RA>= 80
Forventet levetid L8017.000 timer
Effekt & spænding
Spænding12V
Dokumentation
DatasheetSe dokumentet


Spectrum - innovativ producent

Spectrum har en kæmpe viden og "know how" omkring produktion og udvikling af kvalitets belysning. Med over 30års erfaring er de garant for at leverer pålidlige LED produkter som hele tiden følger den teknologiske udvikling. 

Spectrum udvikler konstant sine produktserier, og er en af de førende virksomheder inden for belysningsbranchen. Inden for LED lyskilder og LED-armaturer er de førende i Polen, og Spectrum mærket velkendt og anerkendt på markedet. De har eget laboratorium, hvor de udfører forskning, tester og leverer de højeste tekniske parametre for produkterne.

Dette kan lade sig gøre fordi at Spectrum:

- Har eget laboratorium.
- Har egen designafdeling.

Spectrum Smart 
Spectrum fokus er altid på de nyeste teknologier. Spectrum Smart er deres bud på en Smart-Home løsning. Spectrum Smart-applikationen giver dig mulighed for at styre belysningen, fra hvor som helst. Deres Smart Home produkter fås i alt fra loftslamper, store LED paneler, indbygningspaneler og pærer.