S-S LED strips forbindelse 8mm

Spectrum Spectrum

6648-0

New product

S-S LED strips forbindelse 8mm Spectrum Udvid

DKK 4,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 6-8 dage


S-S LED strips forbindelse 8mm

Data om produktet: Denne LED strip tilsluttes til en 12V forsyning, hvilket gør den nem at installere og bruge. Den er designet med en høj lyskvalitet med en RA værdi på 80-85, hvilket sikrer et naturligt lys, der flot og ægte viser alle farver. Lyskvaliteten er tilstrækkelig til langt de flestes behov og skaber en behagelig belysning i ethvert rum.

Funktioner: Denne LED strip kan dæmpes efter behov, hvilket giver dig mulighed for at skabe den ønskede stemning og atmosfære i rummet. Du kan justere lysstyrken efter behov og skabe et behageligt lysniveau til enhver aktivitet, uanset om det er arbejde, afslapning eller underholdning.

Brugervenlighed: Denne LED strip er let at installere og tilslutte, hvilket gør den velegnet til både private hjem og kommercielle lokaler. Du kan nemt skabe flotte belysningsløsninger på en enkel og effektiv måde ved at bruge denne LED strip. Den er holdbar og energieffektiv, hvilket giver dig en pålidelig og omkostningseffektiv belysningsløsning.

Anvendelsesmuligheder: Denne LED strip er velegnet til mange forskellige anvendelsesformål, herunder belysning af stuer, køkkener, badeværelser, kontorer, butikker, restauranter og meget mere. Du kan skabe individuelle belysningsløsninger i enhver indendørs rum med denne alsidige LED strip.

Sammenfatning: S-S LED strips forbindelse 8mm er en pålidelig og funktionel LED strip med høj lyskvalitet, god farvegengivelse og mulighed for dæmpning. Den er nem at installere og bruge og giver dig mulighed for at skabe flotte belysningsløsninger i ethvert rum. Med denne LED strip får du en effektiv og økonomisk belysningsløsning, der imødekommer dine behov og skaber en behagelig atmosfære.


Dokumenter og certificater:
- Datasheet

Lyset
DæmpbarJa - Læs mere om LED dæmpning her.
RA>= 80
Forventet levetid L8017.000 timer
Effekt & spænding
Spænding12V
Dokumentation
DatasheetSe dokumentet


Spectrum - innovativ producent

Spectrum har en kæmpe viden og "know how" omkring produktion og udvikling af kvalitets belysning. Med over 30års erfaring er de garant for at leverer pålidlige LED produkter som hele tiden følger den teknologiske udvikling. 

Spectrum udvikler konstant sine produktserier, og er en af de førende virksomheder inden for belysningsbranchen. Inden for LED lyskilder og LED-armaturer er de førende i Polen, og Spectrum mærket velkendt og anerkendt på markedet. De har eget laboratorium, hvor de udfører forskning, tester og leverer de højeste tekniske parametre for produkterne.

Dette kan lade sig gøre fordi at Spectrum:

- Har eget laboratorium.
- Har egen designafdeling.

Spectrum Smart 
Spectrum fokus er altid på de nyeste teknologier. Spectrum Smart er deres bud på en Smart-Home løsning. Spectrum Smart-applikationen giver dig mulighed for at styre belysningen, fra hvor som helst. Deres Smart Home produkter fås i alt fra loftslamper, store LED paneler, indbygningspaneler og pærer.