S-S RGB LED Strips Forbindelse
10mm

Spectrum Spectrum

6650-0

New product

S-S RGB LED Strips Forbindelse - 10mm Spectrum Udvid

DKK 5,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 6-8 dage


S-S RGB LED Strips Forbindelse, 10mm

Uddybende beskrivelse af S-S RGB LED Strips Forbindelse, 10mm

Produktbeskrivelse

S-S RGB LED Strips Forbindelse, 10mm er det perfekte valg til at skabe en stemningsfuld atmosfære i dit hjem, på arbejdspladsen eller i andre rum. Disse LED-strips er designet til at give en imponerende farverig belysning, der kan tilpasses efter behov og ønsker.

Vigtige data:

Tilslutning: LED-stripsene tilsluttes til en 12V strømforsyning for nem og sikker brug.

Lyskvalitet: Med en imponerende RA værdi på 80-85 garanteres en høj lyskvalitet, der viser alle farver på en naturlig og ægte måde. Dette sikrer, at dine omgivelser bades i et smukt og levende lys.

Dæmpbar: LED-stripsene har mulighed for at blive dæmpet, så du kan justere lysintensiteten efter behov og skabe den ønskede stemning i rummet.

Anvendelse

Disse LED-strips er ideelle til at skabe stemningsfuld belysning i stuer, køkkener, soveværelser, kontorer og andre rum. De kan anvendes til dekoration, baggrundsbelysning, accentbelysning eller praktisk belysning alt efter dit behov.

S-S RGB LED Strips Forbindelse, 10mm kombinerer høj kvalitet med alsidighed og brugervenlighed, hvilket gør dem til en fremragende belysningsløsning for enhver, der ønsker at skabe en unik og behagelig atmosfære i deres omgivelser.


Dokumenter og certificater:
- Datasheet

Lyset
DæmpbarJa - Læs mere om LED dæmpning her.
RA>= 80
Forventet levetid L8017.000 timer
Effekt & spænding
Spænding12V
Dokumentation
DatasheetSe dokumentet


Spectrum - innovativ producent

Spectrum har en kæmpe viden og "know how" omkring produktion og udvikling af kvalitets belysning. Med over 30års erfaring er de garant for at leverer pålidlige LED produkter som hele tiden følger den teknologiske udvikling. 

Spectrum udvikler konstant sine produktserier, og er en af de førende virksomheder inden for belysningsbranchen. Inden for LED lyskilder og LED-armaturer er de førende i Polen, og Spectrum mærket velkendt og anerkendt på markedet. De har eget laboratorium, hvor de udfører forskning, tester og leverer de højeste tekniske parametre for produkterne.

Dette kan lade sig gøre fordi at Spectrum:

- Har eget laboratorium.
- Har egen designafdeling.

Spectrum Smart 
Spectrum fokus er altid på de nyeste teknologier. Spectrum Smart er deres bud på en Smart-Home løsning. Spectrum Smart-applikationen giver dig mulighed for at styre belysningen, fra hvor som helst. Deres Smart Home produkter fås i alt fra loftslamper, store LED paneler, indbygningspaneler og pærer.