Plateo 3/Halls Line fjernbetjening 1-10V/DALI

Spectrum Spectrum

6665-0

New product

Plateo 3/Halls Line fjernbetjening 1-10V/DALI Spectrum Udvid

DKK 778,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 6-8 dage


Plateo 3/Halls Line fjernbetjening 1-10V/DALI

Plateo 3/Halls Line fjernbetjening er en praktisk og effektiv måde at styre belysningen på. Med mulighed for tilslutning til enten en 1-10V eller DALI forsyning, giver denne fjernbetjening dig fuld kontrol over lyset i rummet. Med en simpel trykknapsfunktion kan du nemt justere lysstyrken efter behov.

En af de vigtigste funktioner ved Plateo 3/Halls Line fjernbetjening er den høje lyskvalitet, der opnås med en RA værdi på 80-85. Dette betyder, at lyset giver en naturlig og ægte visning af alle farver, hvilket er afgørende for at skabe den rette stemning i et rum. Uanset om det er til kontorer, butikker eller hjemmet, vil lyskvaliteten fra denne fjernbetjening være tilstrækkelig til at opfylde de flestes behov.

Den praktiske Plateo 3/Halls Line fjernbetjening kan tilsluttes til en 10V forsyning, hvilket gør den nem at installere og bruge. Med sin brugervenlige interface er den ideel til både professionelle og private brugere, der ønsker en pålidelig og effektiv løsning til lysstyring.

Uanset om du ønsker at skabe en hyggelig stemning derhjemme, optimere arbejdsforholdene på kontoret eller præsentere produkter i en butik med den rette belysning, vil Plateo 3/Halls Line fjernbetjening være et pålideligt valg. Med dens holdbare design og brugervenlige funktioner er den en pålidelig løsning til belysningsstyring.


Dokumenter og certificater:
- Datasheet

Lyset
RA>= 80
Effekt & spænding
Spænding10V
Dokumentation
DatasheetSe dokumentet


Spectrum - innovativ producent

Spectrum har en kæmpe viden og "know how" omkring produktion og udvikling af kvalitets belysning. Med over 30års erfaring er de garant for at leverer pålidlige LED produkter som hele tiden følger den teknologiske udvikling. 

Spectrum udvikler konstant sine produktserier, og er en af de førende virksomheder inden for belysningsbranchen. Inden for LED lyskilder og LED-armaturer er de førende i Polen, og Spectrum mærket velkendt og anerkendt på markedet. De har eget laboratorium, hvor de udfører forskning, tester og leverer de højeste tekniske parametre for produkterne.

Dette kan lade sig gøre fordi at Spectrum:

- Har eget laboratorium.
- Har egen designafdeling.

Spectrum Smart 
Spectrum fokus er altid på de nyeste teknologier. Spectrum Smart er deres bud på en Smart-Home løsning. Spectrum Smart-applikationen giver dig mulighed for at styre belysningen, fra hvor som helst. Deres Smart Home produkter fås i alt fra loftslamper, store LED paneler, indbygningspaneler og pærer.