Lifud Zigbee strømforsyning dæmpbar
Zigbee 3.0, 24V, 150W, flicker free

Lifud

11665-0

New product

Tilbud Lifud Zigbee strømforsyning dæmpbar - Zigbee 3.0, 24V, 150W, flicker free Udvid

Zigbee flicker free LED dæmper fra Lifud - en innovativ og intelligent løsning, der kombinerer både strømforsyning og kontrolfunktioner i én enhed.

Med den avancerede Zigbee-teknologi kan denne enhed styre alle Zigbee-kompatible lysarmaturer, herunder Akustilight, strips og andre typer belysning


Virker til enkeltfarvet LED.

Maks. belastning i alt 6A, 24V (150W).

Styres via Zigbee 3.0.
Virker ikke med rWave fjernbetjeninger.
Kan kun styres via Zigbee styring.


Her kan du nemt:
- Tænde / slukke controlleren
- Justere lysstyrken
- Oprette standard scenarier
- Vælge imellem 8 forskellige lysspil
- Indstille automatisk tænd/ slukke tidspunkter
- Dele indstillinger og funktioner til andre enheder i samme serie

 

Læs mere..

Tilbuddet udløber snart:

DKK 442,40

inkl. moms

DKK 553,00 inkl. moms

-20%

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Lifud Zigbee Strømforsyning Dæmpbar

Oplev den nyeste teknologi inden for belysningsstyring med vores Lifud Zigbee strømforsyning, der er specielt designet til at levere optimal lysstyrke og fleksibilitet. Denne avancerede strømforsyning integreres sømløst i dit eksisterende Zigbee-system og sikrer en stabil, flicker free belysningsoplevelse.

Egenskaber og Fordele:

  • Zigbee 3.0 Kompatibilitet: Sikrer en problemfri forbindelse til et bredt udvalg af Zigbee-aktiverede enheder, hvilket giver dig mulighed for at styre lyset med præcision.
  • 24V Tilslutning: Let at tilslutte til en 24V forsyning, hvilket gør installationen enkel og hurtig.
  • Dæmpbar Funktion: Giver dig fuld kontrol over lysstyrken, hvilket gør det muligt at skabe den perfekte atmosfære i alle rum.
  • Flicker Free: Ideel til personer og dyr, der er følsomme over for flimmer, samt til professionelle foto- og videooptagelser, hvor konstant lys er afgørende.
  • Kompakte Dimensioner: Med en størrelse på kun 42 x 30,3 x 360,8 mm passer denne enhed diskret ind i de fleste indretningsmiljøer uden at tiltrække opmærksomhed.

Specifikationer:

  • Effekt: 150W for høj ydeevne og pålidelighed.
  • IP20 Klassificering: Bemærk, at denne strømforsyning ikke er modstandsdygtig over for vand, og derfor skal den anvendes i tørre miljøer.

Den flicker free teknologi i denne strømforsyning sikrer ikke blot en behagelig oplevelse, men beskytter også helbredet ved at reducere øjentræthed og hovedpine, der ofte er forbundet med flimmer fra almindelige belysningsløsninger.

Med det elegante og slanke design, er enheden nem at integrere diskret uden at forstyrre æstetikken i din bolig. For dem, der søger en belysningsløsning, der kombinerer funktionalitet med stil, er Lifud Zigbee strømforsyningen det perfekte valg.

Derudover tilbyder denne strømforsyning en robust byggekvalitet og driftssikkerhed, hvilket gør den til et fremragende valg for dem, der ikke vil gå på kompromis med ydeevne og bæredygtighed.

Konklusion:

Lifud Zigbee strømforsyning er en førsteklasses løsning for dem, der ønsker bekvemmeligheden af smart hjemmeautomatisering i kombination med exceptionel belysningskvalitet. Uanset om du bruger den til hjemmet eller i et professionelt studie, giver den problemfri integration og forbedret lysoplevelse en mærkbar forbedring af miljøet omkring dig.

Dimensioner
Højde30,3 mm.
Bredde42 mm.
Dybde360,8 mm.
MaterialeABS Plastik
Effekt & spænding
Spænding24V