Lifud Zigbee CCT driver
Zigbee 3.0, 24V, 150W, flicker free

Lifud

11666-0

New product

Tilbud Lifud Zigbee CCT driver - Zigbee 3.0, 24V, 150W, flicker free Udvid

Zigbee CCT dæmpbar strømforsyning fra Lifud. - en innovativ og intelligent løsning, der kombinerer både strømforsyning og kontrolfunktioner i én enhed.

Med den flicker free Zigbee-teknologi kan denne enhed styre alle Zigbee-kompatible lysarmaturer, herunder Akustilight, strips og andre typer belysning


Virker til CCT.

Maks. belastning i alt 6A, 24V (150W).

Styres via Zigbee 3.0.
Virker ikke med rWave fjernbetjeninger.
Kan kun styres via Zigbee styring.


Her kan du nemt:
- Tænde / slukke controlleren
- Justere lysstyrken
- Oprette standard scenarier
- Vælge imellem 8 forskellige lysspil
- Indstille automatisk tænd/ slukke tidspunkter
- Dele indstillinger og funktioner til andre enheder i samme serie

 

Læs mere..

Tilbuddet udløber snart:

DKK 466,40

inkl. moms

DKK 583,00 inkl. moms

-20%

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Lifud Zigbee CCT Driver: En Fleksibel og Stabil Løsning

Oplev lysstyring på et helt nyt niveau med denne avancerede Zigbee CCT driver. Perfekt til både professionelle og private installationer, muliggør denne enhed præcis kontrol af lysintensitet og farvetemperatur i dit 24V system. Med den nyeste Zigbee 3.0 teknologi tilbyder den både pålidelighed og fleksibilitet, som er velegnet til et bredt udvalg af applikationer.

Flicker Free for Optimal Komfort

Den større komfort og sundhedsmæssige fordele ved flicker free teknologi gør denne driver til en ideel løsning for dem, der er følsomme over for skærmflimmer. Uanset om det drejer sig om mennesker, dyr eller medier, er det flimmerfrie lys et fremragende valg, især til foto- og videooptagelser, hvor ensartet og konstant belysning er afgørende for professionel kvalitet.

Detaljerede Produktspecifikationer

  • Spænding: 24V
  • Effekt: 150W
  • Dimensioner: 42 x 30,3 x 360,8 mm
  • IP-Klasse: IP20 – ikke vandtæt

Denne driver er designet med brugervenlighed og installationseffektivitet i tankerne. Den kompakte størrelse (42 x 30,3 x 360,8 mm) gør, at den nemt kan integreres i næsten enhver installationsopsætning, samtidig med at den sikrer maksimal ydelse og langvarig holdbarhed.

Hvad IP20 Betyr for Dit Projekt

Bemærk, at med IP20 betyder det, at denne enhed ikke er modstandsdygtig over for vand, så den er bedst egnet til indendørs brug i tørre miljøer. Dette er en vigtig overvejelse ved planlægning af din installation, især hvis du arbejder i områder, der kan udsættes for fugt eller vand.

Fordele ved Zigbee 3.0 Teknologi

Zigbee 3.0 understøtter interoperabilitet mellem forskellige enheder, hvilket gør det nemmere at tilføje og styre flere enheder i dit lysstyringssystem. Den trådløse protokol tilbyder lav energiforbrug samtidig med at opretholde robust kommunikation, hvilket muliggør en mere intelligent og integreret tilgang til moderne lysstyring.

Samlet set er Lifud Zigbee CCT driver en fremragende investering for både enkeltpersoner og virksomheder, der søger at forbedre deres belysningssystem med både præcision og stilhed. Uanset dine specifikke behov, bringer denne driver en verden af muligheder til dit lysdesign.

Dimensioner
Højde30,3 mm.
Bredde42 mm.
Dybde360,8 mm.
MaterialeABS Plastik
Effekt & spænding
Spænding24V