V-Tac Rød 10W/m COB-LED strip
5m, IP67, 320 LED pr. meter, 24V, COB LED

New product

Tilbud V-Tac Rød 10W/m COB-LED strip - 5m, IP67, 320 LED pr. meter, 24V, COB LED v-tac Udvid

Denne COB LED strip giver et jævnt og uafbrudt lys uden synlige mellemrum, takket være de 320 LED'er pr. meter. LED strippen giver et flot rødt lys, som er ideel til både dekorativ og praktisk belysning.

  • Fleksibel tilpasning: Kan klippes hver 6,3 cm, så den passer til forskellige opsætninger.
  • Nem montering: Bagsiden har tape til fastgørelse på vandrette overflader. Ved ujævne flader eller hvis strippen monteres omvendt, anbefales ekstra lim.
  • Holdbar: IP67-certificeringen sikrer, at strippen er støv- og vandtæt, egnet til både indendørs og udendørs brug.

Læs mere..

Se tilbehør (6)

  • Rød
Tilbuddet udløber snart:

DKK 225,00

inkl. moms

DKK 300,00 inkl. moms

-DKK 75,00

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Fremragende Belysningsløsning: V-Tac Rød 10W/m COB-LED Strip

Oplev en suveræn belysningsoplevelse med V-Tac Rød 10W/m COB-LED strip, en alsidig og pålidelig lyskilde designet til både professionelt og hjemligt brug. Denne LED strip er skræddersyet til at imødekomme dine specifikke behov for belysning og skaber en dynamisk og indbydende atmosfære.

Vigtige Egenskaber

  • Powerfuld lysstyrke: Med et strømforbrug på 10W/meter tilbyder denne LED strip en stærk og ensartet lyskilde.
  • Fleksible anvendelser: Strippen er dæmpbar, hvilket giver dig mulighed for at justere lysintensiteten og skabe den perfekte stemning.
  • Kompakt og diskret: Dimensioner på 8 x 5 mm gør det muligt at installere strippen, hvor pladsen er begrænset, uden at gå på kompromis med lysstyrken.
  • Høj lyskvalitet: Med en RA værdi på 80-85 sikrer LED strippen naturlige og livagtige farver, der opfylder de fleste standarder for lyskvalitet.
  • Stærkt lysudbytte: En spredningsvinkel på 120 grader garanterer en jævn fordeling af lyset, så hele området bliver oplyst med en glødende effekt.
  • Vandtæt: IP67 certificeringen betyder, at denne LED strip er robust og kan modstå vandstænk, hvilket gør den ideel til både indendørs og udendørs installationer. Bemærk, at produktet ikke er designet til at blive nedsænket i vand i længere perioder.

Brugeroplevelse

En af hovedfordelene ved denne LED strip er dens nemme installation og omfattende anvendelsesmuligheder. Takket være behovet for en 24V forsyning kan strippen nemt integreres i en bred vifte af belysningsprojekter. Uanset om du ønsker at skabe en hyggelig atmosfære i dit hjem eller belyse dele af din forretning, vil V-Tac Rød COB-LED strip opfylde dine krav med stil og effektivitet.

Denne LED strip er perfekt til kreative og praktiske belysningsløsninger, såsom under køkkenskabe, i garderober, på salgsudstillinger, eller som del af en dramatisk udendørs belysning. Takket være dens styrke, holdbarhed og høje lyskvalitet leverer den en pålidelig ydelse gang på gang.

Indkøbsovervejelser

Ved valg af belysning er det vigtigt at tage højde for både funktion og æstetik. Denne V-Tac LED strip tilbyder en balanceret kombination af begge, hvilket gør den til et fremragende valg for dem, der værdsætter kvalitet og stil. Giv dit rum den lysende opgradering det fortjener med V-Tac Rød 10W/m COB-LED strip.


Populære tilkøb:
- V-Tac 78W strømforsyning til LED strips - 24V DC, 3.25A, IP44 vådrum
- LEDlife rWave dæmper - 12V (96W), 24V (192W)
- LEDlife rWave slim touch dæmper fjernbetjening - 1 zone, batteri, inkl. holder
- LEDlife rWave dæmper fjernbetjening - 1 zone, batteri, magnetholder
- 12-24V ledning rød/sort - 2x0,5mm², metervare, min. 5 meter
- 3M VHB Dobbeltklæbende tape - 8mm bred, 5m rulle

Lyset
KulørRød
DæmpbarJa - Læs mere om LED dæmpning her.
Spredning120 grader
RA>= 80
Dimensioner
FatningLED Strip
Højde5 mm.
Bredde8 mm.
Effekt & spænding
Forbrug10W
Spænding24V