6x12 Neon LED strip
1m, USB, ståltråd, RGB, 120 LED, 4,9W, IP65, med fjernbetjening

Aigostar Aigostar

23896-0

New product

Ny 6x12 Neon LED strip - 1m, USB, ståltråd, RGB, 120 LED, 4,9W, IP65, med fjernbetjening Udvid

Oplev en verden af farver og skab en unik atmosfære med vores 6x12 Neon LED strip - en alsidig og energibesparende belysningsløsning, der passer perfekt til enhver indretning.

  • Fleksibel design: Lavet med ståltråd, der gør det nemt at forme og tilpasse til enhver overflade.
  • RGB farveskift: Nyd et kalejdoskop af farver med RGB-lysteknologi, der lader dig skabe den perfekte stemning.
  • Kraftfuld belysning: Med 120 energibesparende LED'er pr. meter, giver det en imponerende lysstyrke på kun 4,9W.
  • Brugervenlig USB-forbindelse: Nemt at tilslutte til enhver USB-port, hvilket gør installationen problemfri.
  • IP65 Vandtæt: Ideel til både indendørs og udendørs brug, uanset vejret.
  • Fjernbetjening inkluderet: Kontroller lysstyrke, farveskift og effekter bekvemt fra distancen.

Læs mere..

DKK 98,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Transformér dit rum med 6x12 Neon LED Strip

Oplev magien ved farverig belysning med vores avancerede 6x12 Neon LED strip. Denne belysningsløsning er perfekt til at tilføje et strejf af stil og atmosfære til ethvert rum eller udendørs område. Den kombinerer moderne teknologi med en subtil æstetik, hvilket gør den til en must-have for både hjemmeindretning og professionelle anvendelser.

Funktioner:
  • USB tilslutning: Tilsluttes let til en 5V forsyning, hvilket sikrer, at du kan bruge den med de fleste moderne enheder og strømstik.
  • RGB belysning: Denne LED strip giver dig mulighed for at vælge mellem et utal af farvenuancer, som kan styres med den medfølgende fjernbetjening. Skab den perfekte stemning til enhver lejlighed.
  • Kraftig effekt: Med en effekt på 4.9W kan du forvente en lysstærk ydeevne, der effektivt oplyser omgivelserne.
  • Fantastisk spredning: De 120 grader spredning sikrer en jævn fordeling af lyset, hvilket mindsker skygger og skaber et blødere look.
Design og Holdbarhed:

LED stripens dimensioner på 6 x 12 x 1000 mm betyder, at den nemt kan integreres i forskellige typer installationer. Med en ståltrådsbase får du også den ekstra sikkerhed og holdbarhed, som er ideel til både permanente installationer og midlertidige opstillinger.

Vores produkt er IP65 certificeret, hvilket betyder, at det kan bruges udendørs og modstår både vandstænk og regn. Dette gør den til et ideelt valg for dem, der ønsker at lyse op i deres have, terrasse eller poolområde.

Pålidelighed:

Med 120 LED lys pr. meter, kan du være sikker på, at denne strip giver et lyst og livligt output. For ekstra tryghed leveres produktet med en omfattende 3 års producentgaranti, hvilket bekræfter vores commitment til kvalitet og holdbarhed.

Den medfølgende fjernbetjening gør det enkelt at skifte mellem forskellige lysindstillinger og farver, så du kan tilpasse belysningen til præcist dine ønsker og behov, uanset begivenheden.

Skab uforglemmelige oplevelser

Uanset om du ønsker at forvandle dit hjem, give en fest et ekstra pift, eller oplyse et udendørs arrangement, er denne Neon LED strip det ideelle valg. Invester i belysning, der både er smuk og funktionel, og se, hvordan dit rum forvandles med et enkelt klik på fjernbetjeningen.


Dokumenter og certificater:
- Brugervejledning

Lyset
KulørRGB
Spredning120 grader
Forventet levetid L8025.000 timer
Dimensioner
Højde12 mm.
Bredde6 mm.
Dybde1000 mm.
Effekt & spænding
Forbrug4.9W
Spænding5V
SpændingsintervalDC: 5V
Dokumentation
BrugervejledningSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.