Mini ZigBee Triac Lysdæmper
200W, Push dæmp

Light Solutions

21933-0

New product

Mini ZigBee Triac Lysdæmper - 200W, Push dæmp Udvid

Med Triac lysdæmperen har du mulighed for at integrere dine eksisterende LED-lyskilder med din Philips Hue Bridge og på den måde betjene dem sammen med alle dine andre Hue-produkter. Lysdæmperen er designet til at være så lille, at den nemt kan gemmes væk i en loftdåse eller rosette.

Denne smarte lysdæmper er kompatibel med Philips Hue, og den har endda indbygget push dæmpning med fjedertryk, hvilket gør det muligt at bruge den sammen med en almindelig fjederkontakt eller en normal LK kontakt med fjeder.

Den Mini ZigBee Triac Lysdæmper fungerer med alle dæmpbare LED lyskilder, så du kan betjene dem sammen med andre Hue-lyskilder. Dette gør den ideel til at styre sektioner af indbygningsspot eller pærer, som ikke er fra Hue-serien. Desuden husker lysdæmperen den seneste lysindstilling ved strømafbrydelse, hvilket gør det nemt at bevare dine ønskede indstillinger.

Det er dog vigtigt at bemærke, at vi ikke kan garantere understøttelse af alle dæmpbare LED pærer, så det anbefales at vælge kendte mærker som f.eks. HiluX eller Philips pærer for at sikre optimal kompatibilitet. Dette produkt er en tredjepartsudvikling, og derfor kan fremtidig understøttelse af produktet ikke garanteres, da Philips kan ændre vilkårene for understøttelse af tredjepartsprodukter.

I sidste ende giver denne Triac lysdæmper dig mulighed for at udvide din Philips Hue opsætning og tilpasse den til dine eksisterende lyskilder. Med dens kompakte størrelse og brede kompatibilitet med dæmpbare LED pærer, er den et praktisk tilføjelse til enhver smart hjemmeinstallation.

Læs mere..

DKK 399,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 13-15 dage


IP20 - Ikke modstandsdygtig over for vand.