Mini ZigBee Afbryder
200W

Light Solutions

21934-0

New product

Mini ZigBee Afbryder - 200W Udvid

Med denne Mini Zigbee afbryder får du mulighed for at tænde og slukke dine lyskilder, selvom de ikke er Hue-kompatible. Afbryderen er integreret med Zigbee-teknologi, som er det samme system, som Philips Hue bruger til at forbinde med hinanden. Dette åbner op for muligheden for at koble dine helt almindelige lyskilder til din Hue bridge. Afbryderen er nem at installere og kan monteres i eksempelvis et lampeudtag eller i en PL loftdåse.

Denne Zigbee afbryder fungerer ved at tælle som én lyskilde i din Philips Hue app. Dette betyder, at selvom du tilføjer flere lyskilder til afbryderen, kan du ikke styre dem separat i appen. Afbryderen har et maksimalt output på 200 Watt LED og kan kommunikere med alle systemer, der har "ZigBee" i deres bridge.

Det er værd at bemærke, at hvis du kun ønsker at tænde og slukke dine lyskilder, så er denne Mini Zigbee afbryder et passende valg for dig. Hvis du derimod også ønsker muligheden for at dæmpe dine lyskilder, vil vi i stedet anbefale vores Mini Zigbee Triac lysdæmper.

Med denne Zigbee teknologi kan du nemt få mere kontrol over dine lyskilder og skabe den ønskede atmosfære i dit hjem. Ved at tilføje denne afbryder til dit eksisterende Philips Hue system kan du udvide dine muligheder for at styre og tilpasse dit lys. Zigbee-teknologien gør det endnu nemmere at integrere og forbinde dine lyskilder, og med muligheden for at tilføje flere Mini Zigbee afbrydere kan du skabe en praktisk og effektiv løsning til at styre dit hjem belysning.

Så hvis du ønsker at kunne tænde og slukke dine lyskilder via din Philips Hue app, så er denne Mini Zigbee afbryder et godt valg. Med dens nemme installation og kompatible teknologi, kan du nemt opgradere dit hjem belysningssystem og få mere kontrol og fleksibilitet i din hverdag.

Læs mere..

DKK 399,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


IP20 - Ikke modstandsdygtig over for vand.