FLORI Ligero 6W havelampe
sort, med spyd, 40° spredning, IP65, 230V

Spectrum Spectrum

New product

FLORI Ligero 6W havelampe - sort, med spyd, 40° spredning, IP65, 230V Spectrum Udvid

FLORI Ligero Havelampe 6W - Den perfekte belysning til din have med varm hvid lyskulør og bred lysvinkel. Lampen kan let stikkes i jorden med dens 145mm spidse fod og tilsluttes direkte til 230V.


  • Effektiv energiforbrug: Kun 6W, hvilket sikrer lavt energiforbrug og besparelser på elregningen.
  • Varm hvid lysfarve: Giver et klart og naturligt lys, der fremhæver havens skønhed uden at dominere omgivelserne.
  • Holdbar og vejrbestandig: IP65-certificeringen sikrer, at lampen er modstandsdygtig over for støv og vand, perfekt til udendørs brug.
  • Kompakt design: Med en størrelse på 53x77mm passer lampen diskret og stilfuldt ind i enhver haveindretning.
  • Bred lysvinkel: 40° spredningsvinkel giver en god fordeling af lys og øger sikkerheden i din have.
Havelampen fås også i kold hvid eller neutral hvid.

Bemærk: Lampen leveres med ca. 16cm 2 ledet ledning. Husk at tilkøbe samledåse.

Læs mere..

Se tilbehør (1)

  • Varm
  • Ikke dæmpbar

DKK 69,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Effektiv og stilfuld belysning til haven

FLORI LIGERO HAVE 6W er den perfekte løsning til at skabe en hyggelig stemning i din have. Med en effekt på 6W er denne udendørs spotlight ideel til at lyse op i haven på en energieffektiv måde. Produktet tilsluttes nemt til en 230V forsyning, hvilket gør det let og praktisk at installere.

Med en lysstyrke på 480 lumens og et fokuseret lys på 40 grader, sikrer denne havebelysning et kontrolleret lys, der lyser op præcis der, hvor det er nødvendigt. Den høje lyskvalitet med en RA værdi på 80-85 giver et naturligt lys, der fremhæver alle farver på en flot og ægte måde. Uanset om det er til hyggelige aftener på terrassen eller praktisk belysning af haverum, opfylder FLORI LIGERO HAVE 6W langt de flestes behov.

Den varme hvide farvetemperatur skaber en behagelig og afslappende atmosfære, der inviterer til at nyde haven på alle tidspunkter af døgnet. Det varme lys bidrager til at skabe en hyggelig stemning og gør det muligt at slappe af og nyde omgivelserne.

Med dimensionerne 53 x 77mm og en 145mm Spike for let montering, er denne spotlight en praktisk og elegant tilføjelse til enhver have. Den sorte farve giver et moderne og stilfuldt udtryk, der passer ind i enhver udendørssammenhæng.

FLORI LIGERO HAVE 6W er IP65-klassificeret, hvilket betyder, at den kan bruges udendørs og tåler vandstænk og regn. Den integrerede lyskilde gør det nemt at installere denne havebelysning uden besvær med udskiftning af pærer.

Udnyt muligheden for at skabe en skøn atmosfære i din have med FLORI LIGERO HAVE 6W - den ideelle løsning til effektiv og stilfuld belysning udendørs.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Husk at tilkøbe:
- Sort rund samledåse - Til samling af ledninger, 2-ledet, IP67 vandtæt

Lyset
Lysstyrke480 lumens
Spredning40 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8017.000 timer
Dimensioner
Dybde53 mm.
MaterialePLASTIC
Effekt & spænding
Forbrug6W
Spænding230V
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.


Spectrum - innovativ producent

Spectrum har en kæmpe viden og "know how" omkring produktion og udvikling af kvalitets belysning. Med over 30års erfaring er de garant for at leverer pålidlige LED produkter som hele tiden følger den teknologiske udvikling. 

Spectrum udvikler konstant sine produktserier, og er en af de førende virksomheder inden for belysningsbranchen. Inden for LED lyskilder og LED-armaturer er de førende i Polen, og Spectrum mærket velkendt og anerkendt på markedet. De har eget laboratorium, hvor de udfører forskning, tester og leverer de højeste tekniske parametre for produkterne.

Dette kan lade sig gøre fordi at Spectrum:

- Har eget laboratorium.
- Har egen designafdeling.

Spectrum Smart 
Spectrum fokus er altid på de nyeste teknologier. Spectrum Smart er deres bud på en Smart-Home løsning. Spectrum Smart-applikationen giver dig mulighed for at styre belysningen, fra hvor som helst. Deres Smart Home produkter fås i alt fra loftslamper, store LED paneler, indbygningspaneler og pærer.